Etsgroup yeni otel markasıyla işletmeciliğe soyunuyor 

Etsgroup yeni otel markasıyla işletmeciliğe soyunuyor 
Etsgroup, bundan sonra kendi mülkleri dışındaki tesisleri de işleteceği The Norm Hotels isimli yeni markasını duyurdu.

Konaklama sektöründe Maxx Royal ve Voyage Hotels markalarıyla faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un şirketi Etsgroup, The Norm Hotels isimli markayla kendi mülkleri dışındaki tesisleri de işletmeye başlıyor.

Etsgroup tarafından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada “2017 yılından beri turizm ve konaklama sektöründe hizmet ihracatı şampiyonu olan Etsgroup, otelcilik hizmetlerinde yaptığı yatırımlarla Türkiye’de zincir otelcilik alanında birçok yeniliğe imza attı. Hayata geçirdiği markaları ile konaklama sektöründe dünya çapında bilinirliğe sahip olan Etsgroup, bugüne kadar Maxx Royal Resorts ve Voyage Hotels markaları ile sadece kendi mülkiyetinde olan tesisleri işletiyordu. Şirket şimdi de yeni bir iş modelinde hizmet vereceği 3. otelcilik markası The Norm Hotels ile sektörde normları belirlemeye devam ediyor.” denildi.

Etsgroup’un grubun yeni iştiraki Norm Grup Otelcilik ile mülkiyeti grupta olmayan tesislere de otel işletmeciliği hizmeti vermeye başladığı kaydedilen açıklamada “Otelcilik alanında uzun yıllara dayanan deneyimlerini işletmecilik modeli ile misafirlerine sunacak olan şirket, yüzde 100 kendi markası olan The Norm çatısı altında yer alacak tesislerle tatilcileri Etsgroup hizmet kalitesi ile buluştururken, işletmesini üstleneceği tesisler için 2024 yazına yönelik yeni iş birliklerine de devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.


Bu Haber 18.11.2023 - 10:53:04 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • Doğru haber

    Haydar dümen 20.04.2024 - 08:00

    Bu otel tutar

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.