Ersoy, 'yönetimi küstürmeyin' dedi, turizmcilerden oy istedi

Ersoy, 'yönetimi küstürmeyin' dedi, turizmcilerden oy istedi

Antalya'da TÜRSAB'ın düzenlediği turizm sektör buluşmasına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ''Yönetimi küstürecek hiçbir şey yapmamamız lazım. Biz devlete olan inancımızı, 31 Mart’ta da kanıtlayıp, bu verilen desteğin takdir edildiğini göstermemiz lazım'' dedi.


''YÖNETİMİ KÜSTÜRMEMELİYİZ''

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, TÜRSAB'ın Antalya'da düzenlediği toplantıda turizmcilerden oy istedi. Turizm sektörünün iyi bir rüzgar yakaladığını öne süren Ersoy, bu rüzgardan hızlı bir şekilde faydalanmak gerektiğini belirterek, ''Turizmi, hayallerimizin ötesinde bir noktaya getirmemiz lazım. Burada rüzgarınızı kesecek, moralinizi bozacak, yönetimi küstürecek hiçbir şey yapmamamız lazım. Biz devlete olan inancımızı, 31 Mart’ta da kanıtlayıp, bu verilen desteğin takdir edildiğini göstermemiz lazım. Bu süreçte en hızlı ilerleyen sektör olmamız lazım.'' ifadelerini kullandı.

1618 SAYILI YASADA SONA GELİNDİ

Toplantıda 1618 Sayılı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları Birliği Kanunu ile ilgili de bilgi veren Ersoy, TÜRSAB ile birlikte yasayı belli bir noktaya getirdiklerini söyledi. Ersoy, “İkinci aşamada da sektör temsilcilerimizle, sizin diğer dernek temsilcilerinizle bir araya geldik. 10’a yakın temsilcinin görüşlerini aldık. Son bir düzenleme daha yaptıktan sonra Nisan ayı içerisinde yine dernek temsilcileriyle toplu bir halde yasayı tartışıp, en kısa sürede Meclis'e gitmesini sağlayacağız. asayı yeni haliyle hayata geçirmek ve sorunların belli bir kısmını bu şekilde çözmek istiyoruz. Ne kadar arzunuz varsa TÜRSAB üzerinden ulaşın, en kısa zamanda hayata geçirmeye çalışırız. ” dedi.



Bu Haber 26.03.2019 - 08:41:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.