Erol Türk Türkiye’de bir dünya markası yarattı: Paximum

Erol Türk Türkiye’de bir dünya markası yarattı: Paximum
30 yıldan uzun süredir turizm teknolojileri üreten; Çin’den Avrupa’ya, Hindistan’dan Latin Amerika’ya kadar dünyanın her yerinden müşterileri olan SAN TSG, yüzde yüz yerli ve milli olan markası Paximum ile Türkiye’deki otellerin hem farklı milletlerden rezervasyon almasını kolaylaştırıyor, hem de dünyanın birçok ülkesinde özellikle Türkiye’deki tatil destinasyonlarının ve Türkiye otellerinin bilinirliğine de katkı sağlıyor.

2015 yılından itibaren faaliyetlerini sürdüren Paximum, başta Türkiye otelleri olmak üzere tüm dünya turizmine rezervasyonlar yönlendirerek global turizme ciddi bir katkı sağlamaya devam ediyor.

"Katlanarak büyümeye devam ediyuoruz"

SAN TSG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk yarattıkları markaya ilişkin şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Yerli ve milli teknoloji tedarikçisi olarak faaliyetini sürdüren Paximum markamız ile yerli ve uluslararası pazarda çok önemli bir oyuncu olduk ve her geçen gün katlanarak büyümeye devam ediyoruz.

"Otellerle direkt sözleşme yapmıyoruz"

Paximum’un dünyadaki diğer birçok yatak bankasından en büyük ve önemli farkı, oteller ile kesinlikle direkt sözleşme yapmaması, lokal tedarikçilerden gelen direkt kontrat fiyatlarını geniş bir satış ağı ile pazara sunması.  

Paximum’un milliyetler konusundaki politikası da çok kesin. Sisteme tedarikçiler tarafından gelen milliyet bazlı fiyatlar sadece o markete gösteriliyor, geçerli olmayan milliyetlere fiyat vermiyor. Paximum’un sadece bir market yeri olduğunun bilinmesi gerektiğini söyleyen Erol Türk, sistem sadece girilen fiyatların satış kanallarına aktarılmasını sağlıyor, fiyat belirlemiyor, rezervasyon bekletmiyor. Ayrıca bu güven çerçevesinde Paximum olarak, hem güvenilir ve etik bir köprü hem de ödeme garantisi ile güvenli bir liman görevi üstleniyoruz. Bu anlayışla, sisteme girilen bilgilerin kaynağını hiçbir zaman alıcı ve satıcılarımızla paylaşmıyoruz.

"Antalya merkezli yerli ve milli yatak bankası"

Antalya-Türkiye merkezli yerli ve milli otel yatak bankası olarak, günlük 200 milyondan fazla search ile dünyanın her köşesinden 190’dan fazla ülkedeki müşterilerimize aynı zamanda 90’dan fazla global tedarikçiden ve 120’den fazla incoming acentesinden sağladığımız ürünlerin de ulaşmasını sağlıyoruz.

Paximum

"Yeni pazarlara açılabilme olanağı sağlıyor"

Paximum KOBİ’lere büyük bir destek sağlıyor. Özellikle Sejour programı kullanılan ülkelerde lokal acentelerin fiyatlarını daha fazla online platformlara ulaştırmalarına imkan sağlıyor. Pazarlarını genişletmelerini ve portföylerinde olmayan yeni pazarlara ulaşabilecekleri bir tur operatörü ve dünyanın dört bir yanından yatak bankaları ile çalışma fırsatı da sunmuş oluyor.

Paximum tüm GDS, Low cost, NDC, direkt entegrasyonlar ve diğer bütün havayollarının biletlerini tek bir platformdan en ucuz fiyatlar ile tedarikçilerine satışa sunuyor.  IATA ve NON- IATA acenteleri, GDS yönlendirmeleri sayesinde eksik havayolları anlaşmalarını ve uçuşlarını Paximum üzerinden biletleme işlemlerini gerçekleştirebiliyor.” dedi.

"Geniş bir hizmet ağına sahip"

Paximum’un hedefi tüm dünya üzerindeki global tedarikçilerden aldığı en iyi fiyatları ve en avantajlı koşulları Türk misafirperverliği ile harmanlayarak yine tüm dünyaya yayılmış müşteri portföyüne ulaştırmak ve bütün destinasyonlarda hizmet vermek. Sadece otel rezervasyonu olarak değil aynı zamanda ulaşım amaçlı tüm servislerde de globalleşmeye önem veren Paximum, dünya üzerindeki birçok destinasyonda araç kiralama ve transfer ağını genişleterek müşterilerine bütün hizmetleri aynı platformda bulabilecekleri bütünleşik bir seyahat pazaryeri oluşturuyor.
Oldukça geniş bir hizmet ağına sahip olan Paximum, tedarikçi ve müşterilerine satış sonrası destek konusuna da oldukça önem veriyor ve tüm ürünleri için canlı destek ekibi ile müşterileri arasında sıcak iletişim kuruyor. 

Paximum Ailesi olarak bizler, dünyanın tüm coğrafyalarına bir Türk markasını taşıdığımız için büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu başarıda katkısı olan Türk turizminin tüm paydaşlarına destekleri için teşekkür ediyor ve artarak devam edeceğine inanıyoruz."


Bu Haber 15.11.2023 - 11:48:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.