Eresin Otellerine yeni satış, pazarlama ve iş geliştirme müdürü

Eresin Otellerine yeni satış, pazarlama ve iş geliştirme müdürü

Eresin Otelleri İstanbul’un satış, pazarlama ve iş geliştirme direktörlüğü görevine Yeşim Müsellim getirildi.


Eresin Otelleri’nde yeni bir atama yapıldı. Yeşim Müsellim, Eresin Otelleri İstanbul’un satış, pazarlama ve iş geliştirme direktörü oldu. Turizmde 15 yılı geride bırakan Yeşim Müsellim, deneyimlerini Eresin Grubu ile paylaşmak üzere Mayıs 2019 itibariyle yeni görevine başladı. Yeni atamayla ilgili bir değerlendirme yapan Yeşim Müsellim, şunları söyledi:

“Otelcilikte edindiğim tecrübelerimi, turizm sektöründeki 15’inci yıldönümüm ile birlikte Türkiye'de ve özellikle Avrupa ve Latin Amerika pazarında bilinen ve ayrı bir yeri olan Eresin Otelleri’ne taşımak istiyorum. Zincirimizde Taksim'de 4 yıldızlı, Topkapı’da beş yıldızlı ve Sultanahmet'teki butik 'müze otelimiz’ bulunuyor. Satış, pazarlama ve iş geliştirme direktörü olarak, ekibimiz ile Eresin markasını daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyorum.

Üniversite eğitimini İsviçre'de yapan Yeşim Müsellim, Harvard MBA kapsamında risk yönetimi üzerine yüksek lisans yaptı. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilen Müsellim, 2004 yılında iş hayatına adım attı. Turizm sektöründe çeşitli görevlerde bulunan Müsellim, en son Belek Kempinski Hotel The Dome‘da görev aldı.



Bu Haber 08.05.2019 - 14:08:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.