Eresin Hotels ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikası' aldı

Eresin Hotels ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikası' aldı

Eresin Hotels zincirindeki oteller, uluslararası düzeydeki kriterlerin yüzde 100’ünü tamamlayarak, ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazandı.


Eresin Hotels, çevre ve sürdürülebilirlik platformu Global Sustainable Tourism Counsil (GSTC) tarafından tanınan ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’ aldı. Eresin Hotels, zincirinde bulunan otellerinde uluslararası düzeydeki kriterlerin yüzde 100’ünü tamamladı ve turizm sektöründe sürdürülebilirlik standardının geliştirilmesine yönelik uluslararası düzeyde belirleyici olan ‘Sürdürülebilir Turizm Sertifikası’nı almaya hak kazandı.

‘Misafirlerimizin güvenini artıracak’

Eresin Hotels Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Eresin, sürdürülebilir turizm kavramının, turizm faaliyetlerinin yerel kültür, çevre ve ekonomiye olumlu katkı sağlayarak gelecek nesillere aktarılabilmesini sağlayan bir turizm modeli olarak tanımlandığını hatırlattı. Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanlığı görevini de sürdüren Eresin, “Sürdürülebilir Turizm Sertifikası, Eresin Hotels’in bu ilkelere bağlı kalmasını ve sürdürülebilir turizm uygulamalarının iyileştirilmesini taahhüt ettiğini doğrular niteliktedir. İşletmelerimizin çevreye, yerel topluma ve ekonomiye olan etkisini yönetmek için yaptığımız çabaların bir göstergesidir. Bu sertifika, turizm sektörünün sürdürülebilir bir geleceği mümkün kılacağına inanan ve bunu benimseyen misafirlerimize de güven verecektir. Bu konuda özveriyle çalışan Eresin Hotels ekibimize de ayrıca çok teşekkür ederiz” diye konuştu.



Bu Haber 18.05.2023 - 10:12:44 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.