Erdoğan'dan 23 yeni atama

Erdoğan'dan 23 yeni atama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı danışmanlığı ile başka bazı kurum ve kuruluşlara yeni atamalar yaptı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama. kararlarına göre, Ahmet Minder ve Muhammet Mücahit Küçükyılmaz Cumhurbaşkanı bşdanışmanlığına; Mariam Kavakcı ve Serkan Taranoğlu ise Cumhurbaşkanı danışmanlığına atandı.

Atama karalarına göre; Abdullah KahramanDiyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu üyeliğine; Fatin Rüştü Karakaş ve Fatih Sultan Mehmet Yıldırım ise TMSF Kurulu üyeliğine atandı.

Ahmet Aksu, Hurşit Yıldırım ve İhsan Uğur Delikanlı BDDK üyeliğine, Halit Küçükünal ile Bahtiyar Sazlık Strateji ve Bütçe Başkanlığı Bütçe Genel Müdürlüğü genel müdür yrdımcılığına atandı.

Prof. Dr. Mustafa Ercüment Aksoy Adli Tıp Kurumu 8. Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine, Doç. Dr. Bahri Teker 8. Adli Tıp İhtisas Kurulu Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Üyeliğine getirildi.

Milli Savunma Bakanlığında açık bulunan müfettişliklere ise Abdullah Fatih Yavuztürk, Arif Doruk Öztürk, Emre Kuloğlu, Kenan Akbayır, Necmettin Mehrekula, Osman Öztürk, Resul Arslan, Sabri Uzun, Selçuk Şakar ve Sezer Çalışkan atandı.

Ali Uygun ise Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına atandı.



Bu Haber 08.01.2019 - 09:26:52 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.