Erdoğan Antalya'da otel açılışına katıldı

Erdoğan Antalya'da otel açılışına katıldı
Cumhurbaşkan Erdoğan, Antalya’da bir otelin açılış töreninde konuştu.

Nisan ayından bu yana hizmette olan NG Phaselis Bay Otelin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Bölgenin en güzel koylarından birinde yer alan, 488 odalı oteli ülkemizin turizm sektöründeki büyük atılımın sembolü olarak görüyorum.’’dedi.

‘’Turizm Bakanımız gidilmedik ülke bırakmadı’’

Salgın döneminde turizmi ayakta tutmak için büyük bir çaba harcadıklarını ileri süren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanımız gidilmedik ülke bırakmadı. Turizm hareketliliği için büyük çaba harcadı Sağlık hizmetleri konusunda çok iyi durumdaydık. Bu alanda da ‘dünyada benim’ diyen ülkelerin yapmadıklarını biz yaptık. Aşılamada özellikle son dönemde gerçekleşen atılımda yeni bir döneme giriyoruz. Fransa’nın ardından Rusya’nın da uçuş kararınını memnuniyetle karşılıyoruz. NATO’da bu konuyu Macron ile görüştük.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Türkiye’de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor’’

16 milyon misafiri geçen yıl ağırlamıştık. Bu yıl çok daha büyük rakamlara ulaşacağız. Yatırımcılarımıza yeni döneme hazırlanmalarını tavsiye ediyorum. Türkiye’de tatil yapan turist ülkemizden kolay kolay vazgeçemiyor. Hem ülkemizi tercih edenler hem de Türkiye kazanıyor.

‘’Mehmet bey bir ay daha uzatalım diyor’’

Turizm sektörünü desteklemeyi sürdürüyoruz. Her ne kadar birileri eleştiri konusu haline getirse de biz milletimiz için en doğrusunu yapmaya kararlıyız. KDV desteğini de Mehmet Bey sıkıştırdı. Haziran sonuna kadar uzattık.

Mehmet Bey “1 ay daha uzatalım” diyor. Pazartesi günü Kabine toplantımızda bunu masaya yatırırız. Ulusa seslenişte inşallah bu müjdeyi ayrıca veririz.



Bu Haber 19.06.2021 - 19:54:55 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.