Ercüment Ünalan Coral Travel'ın kış programını açıkladı

Ercüment Ünalan Coral Travel'ın kış programını açıkladı
Coral Travel, Antalya'da düzenlediği acente buluşmasında grubun kış programını açıkladı.


TurizmGüncel

Coral Travel, Rixos Premium Belek'te düzenlediği 'Teşekkür Partisi' ile acenteleriyle bir araya geldi. Buluşmada, şirketin 2020-21 kış uçuş programı ve turları acentelere tanıtıldı. Kış döneminde Türkiye ve Tanzanya'ya ağırlık verecek olan şirket, Rusya'nın güneyinde charter uçuşları yapmayı da göz önünde bulunduruyor.

‘’2021’de çok daha güzel işler yapacağız’’

Buluşmada konuşan Coral Travel Ticaret Direktörü Ercüment Ünalan, zorlu pandemi döneminin acenteler ile tur operatörleri arasındaki etkili ortaklığı bir kez daha ortaya çıkardığını söyledi. Ünalan, ''Coral Travel ile çalışan tüm acentelere teşekkür ederim. Her zaman acentelere odaklandık ve bu zor dönemde de sizler için iyi bir partner olduğumuzu kanıtladığımızı umuyorum. Pandemi sona erecek ve 2021'de sizinle çok da güzel işler yapacağız.'' dedi.

Coral Travel'ın 2020-21 kış sezonunda farklı uçuş programlarıyla 6 destinasyona yoğunlaşacağı belirtildi.

Antalya programı

Coral Travel kış sezonunda Rusya'nın 10 şehrinden Antalya'ya uçmayı planlıyor. Kasım ayında başlayacak kış programı çerçevesinde Antalya'ya uçuş yapılacak Rus şehirleri ise Moskova, St.Petersburg, Kaliningrad, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Perm ve Ufa.

Türkiye kayak turları

Coral Travel kış sezonunda Moskova'dan Kayseri'ye ve Moskova ve St Petersburg'dan ise Kayseri ve Erzurum'a charter uçuşlar yapacak. Şirketin Kayseri ve Erzurum uçuş programına yakın zamanda 3 şehri daha dahil etmeyi planladığı kaydedildi.

İstanbul turları

Öte taraftan Coral Travel ilk defa Uludağ'ı da programına aldı. Şirketin Uludağ turları, İstanbul uçuş programına göre yapılacak.

Yine tarihinde ilk defa Coral Travel İstanbul charter uçuşlarını da başlatıyor. Moskova'dan haftada 2 olarak (çarşamba cumartesi) planlanan uçuşlar, 25 Aralık'ta başlayacak ve bahar aylarına kadar devam edecek. İstanbul programı çerçevesinde İstanbul'daki ürün yelpazesini genişleten şirket, İstanbul'da 400'den fazla otel sunuyor.

Tanzanya ve Küba

Coral Travel kış döneminde Küba ve Tanzanya (Zanzibar) gibi egzotik destinasyonları programına aldı. Şirket, Rusya'nın 7 şehrinden (Moskova, Rostov-on-Don, Novosibirsk, Kazan, St.Petersburg, Samara, Krasnoyarsk) Zanzibar'a operasyon yapacak.

Coral Travel Küba'da ise Cayo Coco ve Cayo Santa Maria adalarını programına aldı. Küba uçuşlarının Royal Flight ile yapılacağı ve hava yolunun bu uçuşlar Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı'ndan gerekli izinleri aldığı kaydedildi.

Rusya yeni charter uçuşlar ve yeni ürünler

Coral bu kış sezonunda Rusya'da da geniş bir ürün yelpazesi sunacak. Rusya genelinde 560 konaklama merkezini programına alan şirket, Rusya'nın 10 bölgesine geziler düzenleyecek. Soçi, Dombay ve Elbrus bölgelerine tarifeli uçuşlarla kayak programları oluşturan şirket, Kafkasya, Soçi, Anapa, Gelendzhik, Altay ve Moskova'ya da sağlık ve spa turları düzenleyecek. Şirket ayrıca St.Petersburg, Moskova, Kazan, Kaliningrad, Veliky Ustyug, Karelia, Altay, Kamçatka ve Baykal'a da geziler düzenleyecek.



Bu Haber 26.10.2020 - 10:40:42 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.