EMITT 23. kez kapılarını açtı işte açılış konuşmaları

EMITT 23. kez kapılarını açtı işte açılış konuşmaları

Doğu Akdeniz Uluslararsı Turizm ve Seyahat Fuarı - EMITT- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla 23. Kkez kapılarını açtı. İşte açılış konuşmaları... 


TurizmGüncel

TÜYAP Palace Hotel'de gerçekleşen açılış törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ITE Türkiye Turizm Seyahat ve Moda Grup Direktörü Hacer Aydın, Grup EMEA Bölge Direktörü Kemal Ülgen, Türkiye Turizm Tatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya katıldı.

E893AE43-DF25-4717-A8B7-1122585A137D

AYDIN: EMITT BU YIL YÜZDE 25 BÜYÜDÜ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hacer Aydın, fuarın bu yıl yüzde 25 büyüdüğünü belirtti. 2019’da turizmin daha da büyüyeceğini kaydeden Aydın, EMITT Fuarı’nda da tıpkı ITB Berlin Fuarı’nda olduğu gibi konferanslar organize ettiklerini söyledi. 

95 ÜLKEDEN 1065 KATILIMCI

ITB Grup Bölge Direktörü Kemal Ülgen ise, EMITT’in dünyanın en büyük 4 seyahat fuarından biri olduğunu söyledi. EMITT’în ITE Group’un ana fuarlarında biri olduğunu kaydeden Ülgen, geçtiğimiz yıl fuara 95 ülkeden 1065 kişinin katıldığını kaydetti. Ülgen, ‘’Bir başarılı organizasyona daha imza atıyoruz. EMITT kuruluşundan bu yana kadar ziyaretçilerine, katılımcılarına ve turizme en büyük katkıyı sağlayan etkinliklerden biri oldu.’’ şeklinde konuştu.

81E25336-0F9D-4492-957C-23CBD8394EFB

OSMAN AYIK: EMITT TÜRK TIURİZMİNE PARARLEL BÜYÜDÜ

Açılış toplantısında konuşan Osman Ayık ise, ‘’”EMITT Türk turizmine paralel olarak gelişti ve dünyanın en büyük fuarlarından biri haline geldi. Kendini sürekli yenileyerek yoluna devam eden bir fuar. Bir diğer özelliği ise, küresel turizmde bir köprü vazifesi görüyor ve EMITT’in der köprü kuran bir yapısı var.’’ dedi. 

DC26E014-457E-4471-B737-94E97C8AF2E5

TÜRSAB 18 YIL ARADAN SONRA EMIT’E KATILDI

Toplandıda bir konuşma da 18 yıl aradan sonra EMITT’e katılan TÜRSAB’ın Başkanı Firuz Bağlıkaya yaptı. ‘Türsab olarak 18 yıllık bir aranın ardından EMITT fuarına katılmaktan dolayı son derece memnunuz.’’ diyen Bağlıkaya şöyle konuştu: 

‘’DÜNYA ORTALAMASININ 3 KATI BÜYÜDÜK’’

‘’Sektör olarak iyi bir dönemden geçiyoruz. 2018 yılında Türk turizmi dünyadaki ortalama büyümenin 3 katı büyüdü. 2019 yılının hem İstanbul hem de Türkiye genelinde yeni rekorların kırılacağı bir yıl olacağına inanıyoruz. Turizm hem ekonomimizi geliştiriyor hem dostluk köprüleri kürüyor. TÜRSAB  ve şahsım adında sektörün sorunlarını yakından tanıyan sayın bakanımıza turizm sektörünün gelişimi için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Fuarın ülkemize ve tüm turizm camiasına hayırlı olmasını diliyorum



Bu Haber 31.01.2019 - 11:46:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.