‘’Emeğinize teşekkür ederim’’

‘’Emeğinize teşekkür ederim’’

TÜRSAB genel kurulunda seçimleri 1000’e yakın oy farkıyla kazanan Firuz Bağlıkaya sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir konuşma yaptı.


Konuşmadan önce rakibi Davut Günaydın’ın sahneye davet eden Bağlıkaya, Günaydın’ın salonda bulunanlara hitap etmesini istedi. Günaydın ise konuşmasında, ‘’Bugün seçimin kaybedeni benim ama mutlu bir şekilde gidiyorum. Bu tablo beni çok mutlu ediyor. Seçimin tüm sorumluluğunu üzerime alıyorum. Tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Yeni yönetimin bilgimize becerimize ihtiyaç duyduğunda yanlarında olduğumu da buradan söylemek istiyorum.’’ dedi.

68D45716-FFB6-4855-9441-97CFABEE9261

Günaydın’ın ardından teşekkür konuşması yapan Firuz Bağlıkaya ise hem ekibine teşekkür etti, hem de isim vermeden genel kurulda tartışmaların odağında yer alan Nebil Çelebi’yi eleştirdi. Bağlıkaya konuşmasında şu noktaların altını çizdi:

‘’Değerli yol arkadaşlarım, helal olsun. Gecem, gündüzüm emeğim size helal olsun. Başarı sizin başarınız. Bugüne gelmek için verdiğiniz emeğe, yaptığınız fedakarlıklara helal olsun. Cesaretinize helal olsun, işinizden ailenizden ayırıp verdiğiniz zamana helal olsun. 

Arkasında hak olanın sırtı yere gelmez. Birlikte çıktığımız bu güzel yolda devam edeceğiz. Üyelerin tüm sandıklarda gerçekten ciddi bir teveccühü var. Değişimin devam ediyor olması, aslında onun başarısıyla da doğru orantılı. Kesintiye uğramak istemiyorduk. 21 ayda gerçekten bir şeyleri yapıp yetiştirmek, olayı kavramak ve bir yandan da eskilerle mücadele etmek gerçekten zor bir süreçti. Elimizden geldiği kadar yapmaya çalıştık. Kongremiz de aslında son derece kardeşçe geçti. Kongremizin kardeşliğini bozan bir ya da iki vardı malum, o her kongrenin kardeşliğini bozuyor zaten. Yani her kongrede aynı hareketleri tekrar ede ede kongremizi sabote ediyor. Aslında bize hiçbir şey yapmıyor, biz cevabını veriyoruz ama haziruna ayıp ediyorlar. Umut ediyorum, en azından bundan sonraki kongreler için o arkadaşlarımız derslerini almıştır. Çünkü bizim rakip olduğumuz arkadaşlarımızla bir sıkıntımız yok. Onlarla burada kardeş kardeş burada kürsüde konuşuyoruz. Ama kongreyi karıştırmak isteyenlerle sıkıntımız var. İnşallah onlar da bundan sonra bu hataları yapmazlar.’’

68A93793-E699-42E5-BA10-167523361DB6



Bu Haber 01.12.2019 - 19:20:01 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.