Elite World Otellerinde geleneksel iftar sofraları


Şehrin merkezi Taksim’de yer alan Elite World İstanbul (5 yıldız) ve Elite World Prestige (4+ yıldızlı ) 11 ayın sultanı Ramazan ayı süresince Türk ve Osmanlı mutfağının en seçkin lezzetlerini fasıl müziği eşliğinde misafirlerine sunacak.

 

Elite World İstanbul Otel’de  Executive Şef Aydın Gül ve ekibi tarafından hazırlanan nefis iftariyelikler, zengin zeytinyağlı ve salata çeşitleri,  cevizli ev yapımı erişte gibi lezzetli garnitürler ve kuzu tandır, sebzeli piliç, levrek buğulama gibi Türk mutfağının lezzetli yemekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor. Ramazan’ın vazgeçilmezi; güllaç, cevizli ev baklavası, ekmek kadayıfı, tulumba tatlısı, samsa lokma, şekerpare gibi tatlı çeşitleri ve içinizi serinleten meyve salatası, kavun, karpuzun yer aldığı iftar büfesinin kişi başı fiyatı 55 TL (kdv dahil).

 

Misafirlerine unutulmaz iftar sofraları sunan Elite World Prestige Otel’de ise bu yıl da Executive Şef Mithat Yalçınkaya ve ekibinin hazırladığı birbirinden lezzetli alternatifler misafirleri bekliyor.  Geleneksel iftar sofraları leziz iftariyeliklerle açılıp kıymalı talaş böreği, patatesli kır gözlemesi gibi ara sıcaklarla devam edecek. Ana yemek olarak hünkar beğendi, pazılı piliç kapama, kayısılı kuzu tandır gibi alternatifler sunulurken incir tatlısı, fıstıklı keşkül, tel kadayıf, fırın sütlaç, cevizli güllaç damakları tatlandıracak. Nezih bir ortamda unutulmaz iftar büfesinin kişi başı fiyatı 45 TL (kdv dahil).

 

Elite World Otelleri, Ramazan coşkusunu çalışanlarıyla ve iş arkadaşları ile paylaşmak isteyen şirketler için de birbirinden lezzetli, geleneksel tatların bulunduğu özel iftar menüleri hazırladı.




Bu Haber 23.07.2010 - 09:43:07 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.