Elite World Asia Hotel’in satış ve pazarlama direktörü Seher Baysal oldu

Elite World Asia Hotel’in satış ve pazarlama direktörü Seher Baysal oldu
Elite World Hotels’in eylül ayında misafirlerinin hizmetine sunacağı Elite World Asia Hotel’in satış ve pazarlama direktörü Seher Baysal oldu.


İstanbul Küçükyalı’da 351 odası, 2 bin 500 kişi kapasiteli bir balo salonu, 6 toplantı salonu, ile hizmet verecek olan Elite World Asia Hotel’in satış ve pazarlama direktörlüğü görevini Seher Baysal üstlendi.



Turizm sektöründe yaklaşık 25 yıldır profesyonel olarak görev alan Seher Baysal, kariyer hayatına Movenpick Hotel’de satış ve pazarlama departmanında başladı. Uzun yıllar lokal ve uluslararası otellerde çeşitli pozisyonlarda faaliyet gösteren Seher Baysal, Ramada Hotel’de, Merit Hotels Grubu’nda, Taksim International Hotels Grubu’nda ve Silence Ataşehir’de, satış ve pazarlama direktörü olarak görev aldı. Baysal ayrıca, İstanbul Park Otel’in genel müdürü, Ağaoğlu Hotel Grubunun turizm koordinatörü olarak kariyer hayatına devam etti.

Elite World Hotels ailesine katılmaktan mutlu olduğunu belirten Seher Baysal, Elite World Asia Hotel’in, Anadolu Yakası’nın en büyük kapasiteli otellerinden birisi olacağını ve bölgenin dinamiklerini belirleyeceğini ifade etti.


Bu Haber 14.05.2018 - 10:29:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.