Edirne’de turizm imarlı iki arazi 127 milyon liraya satışta
Mülkiyeti Edirne Belediyesine turizm + ticaret imarlı iki arazi satışa çıkarıldı.

Edirne Belediyesi, merkez ilçesine bağlı Fatih ve Şükrüpaşa mahallelerinde bulunan turizm + ticaret imarlı iki araziyi kapalı teklif (artırma) usulüyle satışa çıkardı.
Şükrüpaşa Mahallesinde bulunan 9 bin 67 metrekare büyüklüğündeki arazi için 93 milyon 390 bin, Fatih Mahallesinde bulunan 2 bin 489 metrekare büyüklüğündeki arazi için ise 34 milyon 140 bin TL muhammen bedel belirlendi.
Söz konusu arazilere ilişkin ihaleler, 8 Haziran 2023 tarihinde sırasıyla 10:15 ve 10:30 saatlerinde yapılacak.
İlgili Haberler

İstanbul'da hakkında yıkım kararı olan otel çöktü
İstanbul Fatih'te hakkında yıkım kararı verilen ve boşaltılan otelin çatı bölümü çöktü. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri alındı.

Antalya’da Gezilecek Yerler

Radisson Türkiye'nin Satış Direktörlüğü pozisyonuna Canan Erçelebi getirildi
Turizm alanında uzun yıllar deneyimi bulunan Canan Erçelebi, Radisson Otel Grubu Türkiye Satış Direktörü oldu.



%20(2).gif)

