Ece Tonbul açıkladı: Club Marvy’den İtalya ve Portekiz’e yatırım

Ece Tonbul açıkladı: Club Marvy’den İtalya ve Portekiz’e yatırım

Club Marvy'i de bünyesinde barındıran Paloma Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ece Tonbul, Club Marvy markasını yurt dışına taşımayı hedeflediklerini açıkladı.


Club Marvy'i de bünyesinde barındıran Paloma Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ece Tonbul, yeni otel yatırımları ve Club Marvy markasını yurt dışına taşıma planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekonomim’den Necla Dalan’a konuşan Ece Tonbul, “Club Marvy’yi yurt dışına taşımayı çok istiyoruz. İtalya ve Portekiz öncelikli olarak ele aldığımız ülkeler. Üç ila beş yıl içinde bu ülkelere gitmiş olacağız.” açıklamasında bulundu.

 “Yatırımcılara açacağımız yeni konsept üzerinde çalışıyoruz”

Tonbul, yeni yatırımlarda ortaklıklar yapıp yapmayacakları hakkında ise “İtalya ve Portekiz’deki yatırımları aile olarak yapacağız. Ana şirkette ortaklıklarla büyüme bizim tercih ettiğimiz bir model değil. Ama şimdi birkaç yeni proje geliştiriyoruz. Yeni markalar ve ürünlerle ilgili projeler. Yeni bir konsept diyebilirim ama birkaç gizlilik anlaşmamız olduğu için detay veremiyorum. Covid’in etkisini ele aldığımız, kendimizi uzun süreli nerede iyi hissederiz dediğimiz bir çalışma ve bir otel olmaktan öte aslında. Bu konsepti yatırımcılara açacağız. Bu projeyi önümüzdeki yıl devreye sokmayı umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Taksimetreye bağlanmış gibi fiyatlarla oynamaktansa güvenilir bir fiyat politikası belirledik”

Fiyatları sabit tutma politikası izlediklerini kaydeden Tonbul, “Bugün yaşadığımız enflasyon veya maliyet artışları çok normal bir tablo değil. Fiyatın neden, nasıl, niçin değiştiğini anlayamadığımız bir dönemdeyiz. Biz güvenilir bir marka olduğumuz için her hafta fiyatları değiştiren bir politika izlemedik. Aksine fiyatlarımızı sabit tutma politikası izledik. Bu karlılık oranlarımızı düşürecekti ama sürekli taksimetreye bağlanmış gibi fiyatlarla oynamaktansa güvenilir bir fiyat politikası belirleyip satarken değil biz satın alırken daha doğru hamleler yapmaya, dengelemeye çalıştık. Dengelediğimizi de düşünüyorum. Hepimizin yaşadığı gibi birçok kullandığımız üründe anlamsız fiyat geçişlerinin bir parçası olmamaya çalıştık.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 10.10.2023 - 10:04:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.