Easyjet’ten Antalya’ya ek koltuk kapasitesi

Easyjet’ten Antalya’ya ek koltuk kapasitesi

Easyjet, Belfast International ve Belfast City havalimanlarına 140 bin koltuk daha ekledi.  


Turizm Güncel – Dış Haberler

İngiltere merkezli hava yolu şirketi Easyjet, Belfast International ve Belfast City havalimanlarından 140 bin ekstra koltuk satışa sundu.

Şirket 26 Haziranda Belfas City Havalimanından Manchester ve Luton seferlerine de başlayacağını duyurdu. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün icra edilecek seferler yıl boyunca devam edecek.  

Easyjet ayrıca yazın Antalya ve Rodos Adası seferlerinde kullanmak üzere Belfast International Havalimanındaki filosuna 8 adet Airbus A320 ekliyor.

Daha öncesinde Flybe tarafından da yapılan yeni koltuk ekleme hamlesi, “yurt için bağlantılarını ve yurt içindeki talebi artırma” amacını taşıyor.

Easyjet İngiltere Müdürü Ali Gayward konuyla ilgili “İnsanların arkadaşlarını, sevdiklerini görebilmesi, işlerini gerçekleştirebilmesi ve ülkeyi keşfedebilmesi için yurt içi bağlantılarının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla müşterilerimize; iş ve tatil amaçlı seyahatlerde popüler olacağını bildiğimiz, uygun fiyatlı ve güler yüzlü hizmet veren daha fazla direkt ve kullanışlı yurt içi bağlantısı sunmaktan memnuniyet duyuyoruz.” açıklamalarını yaptı.



Bu Haber 23.03.2023 - 14:45:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.