EasyJet Holidays tarihindeki en büyük satış kampanyasını başlattı

EasyJet Holidays tarihindeki en büyük satış kampanyasını başlattı

Sosyal medya hesapları üzerinden müşterilerine çeşitli hediyeler sunduğu yarışmalar düzenleyen EasyJet Holidays, tarihindeki en büyük satış kampanyasını başattı.


Turizm Güncel – Dış Haberler

EasyJet, 2023 tatil dönemleri için, seyahat acenteleri müşterilerine indirimler ve hediyeler sunduğu şimdiye kadarki en büyük satış kampanyasını duyurdu.

Duyurulan ''Big Orange Satışı'' kampanyası kapsamında 31 Ocak 2023 saat 23.00'e kadar yapılan tüm tatil rezervasyonları için 300 sterline kadar indirim imkanı sunuluyor. 700 sterlin ve üzeri harcamalarda 100 sterlin, bin 500 sterlin ve üzeri harcamalarda 150 sterlin, 3 bin sterlin ve üzeri harcamalarda ise 300 sterlin indirim mevcut.

Firma ayrıca sosyal medya üzerinden birtakım hediyeler sunduğu yarışmalar düzenliyor.

Dağıtımdan Sorumlu Müdür Kelly Walker, ''Acentelerle yaptığımız satış kampanyaları, son iki yılda büyümemize katkı sağlayan önemli etkenlerdendi. Bu sebeple, partneri olduğumuz acenteleri desteklemek için daha çok çalışıyoruz. Satış kampanyalarından sorumlu ekibimizi yeni üyelerle genişletmeye devam ediyoruz ve acentelerimizin müşterilerine en iyi paketleri ve imkanları sunduğumuzdan emin oluyoruz.'' açıklamalarında bulundu



Bu Haber 26.12.2022 - 15:08:11 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.