Dünyanın en pahalı otel odası Geceliği tam 4,7 milyon TL!
Dubai'de bulunan Atlantis The Royal'in iki katlı çatı katı süiti, gecelik 100 bin dolarlık konaklama ücretiyle dünyanın en pahalı standart otel odası olarak öne çıkıyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentindeki Atlantis The Royal otelinde yer alan iki katlı çatı katı süiti, gecelik 100 bin dolar (yaklaşık 4 milyon 734 bin lira) fiyatıyla dünyanın en pahalı standart otel odası unvanını taşıyor.
Toplam 1.604 metrekare büyüklüğündeki süit, aynı anda dokuz yetişkin ve dört çocuğu ağırlayabiliyor. Konaklama alanında dört yatak odasının yanı sıra panoramik manzaraya sahip ısıtmalı özel havuz, oturma alanı ve yaz mutfağı bulunan geniş bir teras, özel sinema salonu, kütüphane, kişisel asansör ve giyinme odaları bulunuyor.
Süitte ayrıca Hermès ve Graff marka kişisel bakım ürünleri ile özel tasarım Louis Vuitton masa tenisi masası gibi lüks detaylar da misafirlerin kullanımına sunuluyor.
Gecelik 100 bin dolarlık konaklama ücretine özel aşçı, 24 saat uşak hizmeti ve özel güvenlik gibi kişiselleştirilmiş hizmetler de dahil ediliyor. Süitte yemek hazırlığı için ayrı bir mutfak ile 12 kişilik yemek odası da yer alıyor.
Monaco Formula 1 Grand Prix'si gibi büyük organizasyonlar sırasında bazı otellerde oda fiyatları geçici olarak 100 bin dolar seviyesini aşsa da, Atlantis The Royal'deki bu çatı katı süiti, standart fiyat tarifesinde bu seviyeyi koruyan nadir otel odalarından biri olarak gösteriliyor. Dubai'de yıl boyunca devam eden yüksek turizm talebinin de bu fiyat politikasını desteklediği belirtiliyor.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

