Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği lansmanı Malezya'da yapıldı

Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği lansmanı Malezya'da yapıldı
Sürdürülebilir kalkınma ve turizme katkı sağlamayı amaçlayan Twin Cities World Tourism Association’ın (Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği) lansmanı, dünyanın en büyük turizm örgütlerinden Pacific Asia Travel Association'ın (PATA) Malezya’da düzenlenen zirvesinde yapıldı!

1951 senesinde Asya-Pasifik bölgesinde sürdürülebilir kalkınmaya katkı sağlamak ve bölge turizmini geliştirmek amacıyla kurulmuş bir sivil toplum örgütü olan Pacific Asia Travel Association (PATA)’ın 12’nci Yönetim Kurulu Toplantısı bu yıl 12-16 Eylül tarihleri arasında Malezya’nın Langkawi şehrinde gerçekleştiriliyor.

Dünyanın en köklü turizm topluluklarından biri olan PATA’ nın 65 ülkeden 4.000’in üzerinde turizm profesyoneli ve yöneticisinin katıldığı bu yılki toplantısında, sürdürülebilir kalkınma ve turizme katkı sağlamayı amaçlayan Twin Cities World Tourism Association’ın da (Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği) lansmanı yapıldı. Corendon Airlines’ın da Kurucu Sponsoru olduğu Twin Cities oluşumunun lansmanının yapıldığı stantta, Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği Başkanı Thomas-Peter Binder‘in eşi Ursula Binder, Corendon Airlines’ın kabin ekibi üniforması ile stantta tanıtım yapması uluslararası basının ilgi odağı oldu.

Dünyadaki 7 bin şehri kapsayan ve “kardeş şehirler” arasında güçlü turizm bağlarını destekleme amacıyla hayata geçirilen Twin Cities oluşumun kurucularından Hüseyin Baraner, “Twin Cities oluşumu olarak kardeş şehirler arasında turizmin ve ticaretin gelişmesine katkıda bulunan bir çok proje üretiyoruz. Bu projeler ile şehirler ve kültürler arasında güçlü, kalıcı ve sürdürülebilir bağlar kurulacağına inanıyoruz. Şüphesiz ki turizm bu bağları kurmakta en önemli araç. Bu süreçte turizmin en önemli unsurlarından biri olan yerel seyahat acentelerini güçlendiren programlara özellikle önem vereceğiz.” şeklinde konuştu.


Bu Haber 14.09.2018 - 15:46:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.