Divan Grubu ve Zubizu'dan iş birliği

Divan Grubu ve Zubizu'dan iş birliği
Otelcilik, yeme içme ve turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Divan Grubu, Doğuş Müşteri Sistemleri’nin yaşam tarzı mobil uygulaması “ZUBİZU” ile yeni bir anlaşma yaptı. ZUBİZU ile alışveriş yapan misafirler 20 Eylül tarihinden itibaren % 10 indirimin sahibi olacak.

Kurulduğu 1956 yılından bu güne, Türkiye’de turizm, otelcilik ve yeme & içme endüstrilerinde öncü rol üstlenen Divan Grubu, günümüze kadar gücünü seçkin ürünlerinden ve üstün hizmet anlayışından almış ve asla vazgeçmediği güvenilirlik ve profesyonellik ilkeleri ile haklı bir ün kazanmıştır.

Divan’ın bu ayrıcalıklı lezzet ve hizmet kalitesi ZUBİZU’nun eğlenceli dünyasıyla ile buluşuyor. Divan Grubu ve ZUBİZU işbirliği kapsamında Divan İstanbul, Divan Çukurhan, Divan İstanbul City, Divan Bodrum’un içinde yer alan restoranların yanı sıra Divan Pub Ataşehir, Divan Pub Erenköy, Divan Brasserie Beyoğlu, Divan Brasserie Bebek ve Divan Brasserie Kalamış’ta Zubizu uygulaması ile alışveriş yapan misafirler % 10 indirimden faydalanabilecek.

1956’dan günümüze tarifi Divan Pastaneleri’nde saklı olan özel çikolataları, her biri kendine has reçetelerle üretilen eşsiz butik pasta ve lokumlarıyla,geleneklerine bağlı kalarak yenilikçi yaklaşımlar ile misafirlerine özel deneyimler yaşatan Divan Pastaneleri; Zubizu kullanıcılarına özel tüm ürünlerinde geçerli %10 indirim ayrıcalığını keşfetmeniz için sizleri bekliyor. Üstelik bu ayrıcalık; İstanbul, Ankara ve Bodrum’da bulunan tüm Divan Pastaneleri’nde geçerli olacak.



Bu Haber 20.09.2018 - 13:45:33 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.