Dinamo Kiev kamp için Antalya'yı seçti

Dinamo Kiev kamp için Antalya'yı seçti

Ukrayna’nın önde gelen takımlarından Dynamo Kiev, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kamp çalışmaları için Antalya'da Titanic Deluxe Golf Belek’i seçti.


Antalya, her geçen gün ulusal ve uluslararası olmak üzere yeni futbol kulüplerinin devre arası kamp bölgesi olarak tercih ettiği futbol turizminde öncü bir şehir haline geldi.  Ukrayna'nın önde gelen futbol takımlarından Dinamo Kiev, kampını Antalya-Belek'te bulunan Titanic Deluxe Golf Belek'te yapıyor.

Profesyonel futbol takımlarının hazırlık kamp çalışmaları için 2013 yılında Antalya Belek’te açılan Titanic Futbol Merkezi, bölgedeki yeni ve en iyi kondisyon merkezlerinden. Titanic Futbol Merkezi içerisinde 1.250 kisi kapasiteli VIP locaları olan tribün, kafeterya, 4 adet 30 kişilik tam teşekküllü futbol takımları için soyunma odası, kadın hakem odası, erkek hakem odası, doping kontrol odası, doktor ofisi, her takıma özel depo alanları, 24 saat sıcak su ve araç otoparkı buluyor. Takımlar ayrıca otel içerisinde bulunan tam donanımlı profesyonel fitness merkezini (680 m2) ve son teknolojiye sahip toplantı salonlarını kullanabiliyor.



Bu Haber 03.02.2021 - 11:21:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.