Didim ve Edremit’teki iki araziye turizm imarı
Balıkesir’in Edremit ilçesi ile Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan iki arazinin imar planları ‘Ticaret-turizm-konut’ olarak değiştirildi.

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Altınkum Mahallesi 373 ada 8 parselde bulunan 28 bin 877 metrekare büyüklüğündeki arazinin imar planının Cumhurbaşkanı tarafından ‘turizm-ticaret-konut’ olarak değiştirilmesine dönük itiraz reddedildi. Böylece, deniz kıyısındaki arazi yapılaşmaya açılmış oldu.
Benzer şekilde, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Mahallesi 606 ada 511 parselde bulunan 16 bin 171 metrekare büyüklüğündeki arazinin imar planının ‘turizm-ticaret-konut’ olarak değiştirilmesine karşı yapılan itiraz da reddedildi. Söz konusu araziye konut, ticari alanlar ve turizm tesisi yapılabilecek.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.
Yorumlar (1)
Edremit Akçay
Edremit Akçay’da bulunan arsa hali hazırda devletin malı ve kamp olarak kullanılıyor. Demekki satılacak ya da üzerine otel yapılacak.



%20(2).gif)

