DER Toutristik Türkiye'de güçlü bir sezon bekliyor

DER Toutristik Türkiye'de güçlü bir sezon bekliyor
Alman tur operatörü DER Touristik Türkiye'de güçlü bir sezon beklediğini açıkladı.

TurizmGüncel - Dış Haberler

DER Touristik Türkiye'ye dönük güçlü rezervasyon rakamları ve Almanya'daki başarılı aşılama kampanyası nedeniyle Türkiye'nin Akdeniz ve Ege bölgelerinde güzel bir sezon beklediğini açıkladı. DER Touristik Ürün Müdürü Michael Kunkel, ''Türkiye'ye dönük güçlü bir son dakika talebi olacağına inanıyoruz.'' ifadelerini kullandı

Türkiye'deki korona önlemlerinin umutları artırdığını ifade eden Michael Kunkel; kapsamlı hijyen konseptlerinin TÜV tarafından onaylandığına dikkat çekti. Kunkel ayrıca, bunun da Türkiye'nin mümkün olan en yüksek güvenlikli tatil konusunda kesinlik sağladığını kaydetti.

Türkiye hedefleri doğrultusunda DER Touristik'in yeterli otel ve uçuş kapasitesi satın aldığını ifade eden Kunkel, kendi portföylerinde yer alan Side'deki Sentido Trendy Verbena ve Alanya-Konaklı'daki Cooee Numa Konaktepe'yi ön plana çıkaracaklarını söyledi.

TG_Telegram



Bu Haber 21.05.2021 - 21:36:56 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ABDULLAH HAKAN ÖZCAN 22.05.2021 - 11:13

    Almancılar bari aşı olaylarında Türkiye ile anlaşsınlarda bizler 47, 50 yaş grubundayız , hala öncelikli grupta değilsiniz deniyor, olmaz böyle 1.5 seneyi aşkın en gezgin grubun aşılanmaması ve bekletilmesi Covid19 'a karşı. Daha çabuk lütfen.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.