Denizli'de yolcu otobüsü kazası: 2 ölü 20 yaralı
Denizli'nin Çardak ilçesinde meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 20 kişi de yaralandı.

Denizli'de meydana gelen yolcu otobüsü kazasında ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 20'ye yakın yolcu da yaralandı. Kazanın, şoförün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldiği bildirildi.
Büyük korku ve paniğin yaşandığı kaza sonrası bölgeye çok sayıda polis, 112 Acil servis ve Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaralıları kurtarma çalışması başlatırken, kendi imkanları ile çıkan yada ekipler tarafından çıkarılan yaralılar ambulanslarla Çardak ve çevre ilçelerdeki hastanelere taşınmaya başlandı.
İlgili Haberler

İstanbul'da denetim kapsamında 2 otel mühürlendi
İstanbul'da yapılan denetimler kapsamında Beyoğlu'nda ruhsatsız şekilde faaliyet gösterdiği belirlenen 2 otel mühürlendi.

Ünlü turizm grubunun iki şirketi birden vergi rekortmenleri listesinde ilk 10'da
Türkiye’nin tatil bölgelerinde çok sayıda oteli ile hizmet veren Diana Grubu’na ait iki şirket, Aydın’da vergi rekortmenleri listesinde zirvede yer aldı.

Rusya'dan Türkiye'ye yapılacak turlarda fiyatlar arttı! Hangi ülke kaç paraya tur paketi satıyor?
Rusya'dan 1-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan tur rezervasyonlarında ortalama maliyetler belli oldu. Eylülün son günlerinde Türkiye'deki yapılacak tatil maliyeti yaklaşık yüzde 20 oranında artarken, Mısır'da ise yüzde 18,5 oranında düştü.



%20(2).gif)

