Deniz Uğur: Almanya kendi ayağına sıktı

Deniz Uğur: Almanya kendi ayağına sıktı
Bentour CEO’su Deniz Uğur, Almanya’nın Türkiye’ye dönük seyahat kararı konusunda farklı düşünüyor.

TurizmGüncel

Bentour CEO’su Deniz Uğur, Almanya’nın Antalya, Muğla, Aydın ve Muğla’yı da ‘riskli’ ilan ederek seyahat uyarısı yapmasıyla ilgili farklı bir değerlendirmede bulundu.

‘’Test zorunluluğunun ardından sayılar düşmüştü’’

Bundan sonra Türkiye’nin Almanya’ya dönenlere test yapmasına gerek olmadığını belirten Deniz Uğur, ‘’Test zorunluluğu gelmeden önce Türkiye’ye Almanya’dan daha fazla insan geliyordu. Dört ile dönük seyahat uyarısının kaldırılıp test zorunluluğu getirilmesinin ardından sayılar düştü’’ dedi.

‘’İnsanlar seyahat uyarısından çok karantinadan korkuyordu’’

İnsanların seyahat uyarısından daha fazla ‘yabancı bir ülkede karantina kalmaktan’ korktuğunu kaydeden Deniz Uğur, ‘’Ben seyahat uyarısıyla birlikte sayıların artacağını düşünüyorum. Biz Bentour olarak, müşteriler gelmeye devam ettiği sürece, Türkiye’ye turist getirmeye devam edeceğiz. Ancak iptal etmeleri durumunda da iadelerini yapacağız.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Karamsarlığa gerek yok’’

Almanya’da seyahat uyarısı olan ülkelere dönük seyahat sigortası yapan şirketler olduğuna dikkat çeken Uğur, ‘’Seyahat uyarısı varken çok insan geliyordu. Ancak seyahat uyarısı kaldırılıp test zorunluluğu getirilince sayılar düştü Dolayısıyla karamsarlığa düşmeme lazım. Biz bu güvenli turizm konseptinde doğru yoldan gidiyoruz.’’ diye konuştu.



Bu Haber 28.10.2020 - 19:51:10 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.