Deniz Atabay'dan beyzbol sopalı saldırıya ilişkin açıklama

Deniz Atabay'dan beyzbol sopalı saldırıya ilişkin açıklama
Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, beyzbol sopalı saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ruhsatsız faaliyet gösteren bir otelin belediye tarafından mühürlenmesinin akşamında beyzbol sopalı saldırıya uğrayan Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay TELE1 televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Arkadaşlarıyla yemek yerken 5-6 kişinin kendisine saldırdığını ifade eden Deniz Atabay, ''Didim’de bir otel var. Binaya ruhsat vermeyeceğimizi söyledik. Onlar da mahkemeye giderek yürütmeyi durdurmaya çalıştı. Ama mahkeme binanın otel olmayacağına karar verdi. Biz oteli mühürledik. Akşam da saldırıya uğradık.'' dedi.

Özışıklar’ın (Süleyman ve mehmet Özışık) içinde Didim’de uğraştığımız bir çete olduğunu ileri süren Atabay, ''Ruhsatsız, zorbalıkla iş yapmaya alışmışlar. Bizden önce sürekli bu şekilde yapıyorlar. Basın güçlerini kullanarak yandaş kanallarla bizi hedef alıyorlardı. Biz çetelere izin vermeyeceğiz.

Vücudumun bazı yerlerinde darp izi var. Gözüme darbe aldım. Bana saldıran 5 kişiden sadece biri yakalandı. Diğerleri de aranıyor.” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 16.06.2021 - 09:27:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • SERDAR SAGLAMTUNC, FCSI 16.06.2021 - 01:39

    Buradaki en büyük sorun, bu inşaat nasıl oluyor da izinsiz olarak başlıyor, inşa ediliyor ve bitiriliyor! Acaba gecekondu mu yani bir gecede mi oldu tüm yapı. Yasal olarak yerel yönetimlere bu konuda açık hükümler konması gerekli. Türkiye'de o kadar çok yapı var ki, bitirilmiş ve kullanılmıyor. İyi de bunlar kamu zararıdır çünkü her inşaatta vergi verenlerin payı vardır. Ankara'da meşhur bir bina var, 30 yıl önce o zamanki en üstteki adamın oluru ile yapılmış, uygunsuz ama bina bittiği halde öyle göz görgüsü duruyor. Turizm bakanı, yetkilisi, STK başkanları, vb. bunları görmeden turizm nasıl kalınabilir? Nasıl?

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.