DELPHIN HOTELS’de GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI

DELPHIN HOTELS’de GIDA GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ BAŞLADI


Misafir memnuniyetinde aldığı ödüllerle sektörde liderlik yapan DELPHIN HOTELS uyguladığı Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Çalışmaları kapsamında Mutfak ve yiyecek içecek personeline Gıda Mevzuatı ve Temel Gıda hijyeni eğitimi aldırıyor.

DELPHIN HOTELS personeline BIX Kurumsal Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu tarafından Gıda Mevzuatı ve Temel Gıda Hijyeni eğitimi verildi.

Otellerin tabi oldukları yasal mevzuatlar, iyi üretim uygulamaları ve otelcilikteki ön koşul programlarını kapsayan eğitime dört otel mutfak ve yiyecek içecek personelleri katıldı.

DELPHIN HOTELS Kalite Müdürü İlknur Pekçe; Turizmde bir marka olmanın en önemli gerekliliklerinden biri güvenli gıda üretimi yapmak ve misafir sağlığını korumaktır. Her yıl aldığımız eğitimlerle süreç ve performanslarımızı sürekli artırmaktayız ve grup olarak eğitim çalışmalarına önem vermekteyiz. Dedi.
 
Yönetim Danışmanı Bülent Dokuzluoğlu yaptığı açıklamada,
Güvenli gıda üretmeden misafirlerin sağlığını korumak mümkün değildir, Geçtiğimiz yıl kemer bölgesinde yaşadığımız talihsiz olay, gıda güvenliği konusunda tüm okları ülkemize çekmişti. Ülke ekonomisinde ciddi bir yer alan turizm sektörü bu talihsiz olayla önemli bir yara aldı. Yapılacak olan gıda güvenliği çalışmaları sadece otel misafirlerinin güvenliği ve markalaşması anlamında değil tüm Antalya ve ülkemizin marka değerinin artmasını sağlayacaktır. Dedi.

DELPHIN HOTELS  de ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi yanı sıra, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim ve Yönetim Sistemi de uygulanmaktadır.




Bu Haber 20.05.2010 - 13:56:51 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.