Dedeman, Samsun’da iki otel için imza attı

Dedeman, Samsun’da iki otel için imza attı

Dedeman, Samsun’da açacağı iki yeni otelle Karadeniz’deki otel sayısını altıya çıkaracak.


Dedeman Hotels & Resorts International, Doğanlar Group ile imzaladıkları franchise sözleşmesi ile Samsun’da Elina Managed by Dedeman ve Park Dedeman Samsun isimli iki otel açacak.

Dedeman böylece Kastamonu, Tokat, Zonguldak ve Trabzon’daki otellerle birlikte Karadeniz Bölgesi’ndeki otel sayısını altıya çıkaracak.  

Kapılarını 15 Temmuz 2023 tarihinde Atakum’da açacak olan Elina Managed by Dedeman 27 odası ve 2025 yılında açılması planlanan Park Dedeman Samsun ise 108 odası ile birlikte misafirlerini ağırlayacak.

Doğanlar Group CEO’su Alper Özgök, "Elina Managed by Dedeman ile Atakum’un ilk kurumsal sahil otelini hayata geçirdik. Park Dedeman Samsun’un temellerini ise önümüzdeki yılın başında atacağız.” dedi.

Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Doğan, “Daha önce 25 yıl hastane olarak hizmet veren eski binayı yıkıp, sıfırdan bir Park Dedeman inşa ediyoruz. Elina Managed by Dedeman ise Atakum’un en verimli sahilinin tam ortasında, önünde plaj olan bir otel.” ifadelerini kullandı.

Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan ise yaptığı konuşmada, Atakum’da hayata geçirdikleri bu iki otel projesi ile bölge potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

“Markalarımızı kâğıt üzerinde bırakmıyor, hayata geçiriyoruz”

Samsun’da aynı yatırımcı ile aynı anda iki otel projesi imzalamanın, markanın güçlü algısının bir göstergesi olduğunu belirten Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Geçtiğimiz son bir yılda; Kartepe Kocaeli, Sarıkamış, Cizre, Kayseri, Eskişehir ve Van olmak üzere toplam 6 otel açılışı gerçekleştirdik. Bu süreçte yeni markalarımızdan ‘Smart by Dedeman’ ve ‘Ready to Stay by Dedeman’ın ilk otellerini açtık. Markalarımızı kâğıt üzerinde bırakmadan hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



Bu Haber 10.06.2023 - 11:42:12 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.