Dedeman, Park Dedeman Midyat ile Mardin’de üçüncü otelini açacak

Dedeman, Park Dedeman Midyat ile Mardin’de üçüncü otelini açacak

Dedeman Hotels & Resorts International, Mardin'deki üçüncü oteli Park Dedeman Mardin'i açmaya hazırlanıyor. 


Dedeman Hotels & Resorts International (DHRI), Mardin’de üçüncü otelini açacak.

Zenak Turizm Sanayi Ticaret Ltd. Şti yatırımıyla hayata geçirilecek Park Dedeman Midyat için imzalar atıldı.

Dedeman Mardin’de halihazırda Park Dedeman Mardin ve Rest & More by Dedeman Mardin Kızıltepe otelleriyle hizmet veriyor.

Midyat’ın merkezinde faaliyet gösterecek Park Dedeman Midyat, ilçenin ilk ve tek kurumsal oteli olacak.

Otel, toplam 95 oda ile hizmet verecek. Oda tipleri arasında 6 süit, 2 aile odası, 4 kral dairesi, 1 engelli dostu oda ve 82 standart oda yer alıyor. Teras katta yer alan 200 kişilik restoran sabahları açık büfe kahvaltı, gün boyu ise à la carte lezzetlerle hizmet verecek; lobi katındaki çok amaçlı toplantı salonu ve Dedeman markasına ait DC Store yer alacak. Wellness alanında ise sauna, hamam, buhar odaları, masaj odaları ve fitness salonu bulunacak.

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Park Dedeman Midyat yatırımıyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

“Midyat’ın kültürel mirasını koruyarak modern konaklama standartlarını bölgeyle buluşturmak, Dedeman olarak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu proje, yalnızca turizme katkı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda bölge ekonomisine canlılık kazandıracak ve istihdam fırsatları yaratacaktır. Mardin’deki varlığımızı güçlendirmek ve bölgenin turizm potansiyelini sürdürülebilir şekilde büyütmek için yatırımlarımızı kararlılıkla devam ettireceğiz.”



Bu Haber 18.07.2025 - 08:55:31 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.