Dedeman markasından Kilis'e yatırım: Şehrin merkezinde olacak
Dedeman markası Kilis'te Ready to Stay by Dedeman Kilis isimli otelini açmaya hazırlanıyor. Otel şehrin ilk kurumsal oteli olma özelliğini taşıyor.

Türkiye’nin ilk yerli otel zinciri olan Dedeman, Türkiye’nin gelişim potansiyeli yüksek şehirlerine yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Bu stratejinin son halkası da Ready to Stay by Dedeman Kilis oldu. Proje markanın yalnızca Güneydoğu Anadolu’daki büyümesini güçlendiren bir yatırım değil aynı zamanda Kilis’in ilk kurumsal oteli olma özelliği taşıyor.
Son yıllarda üretim, lojistik ve sınır ticaretindeki artan hareketlilikle birlikte farklı bir destinasyon bölgesi olan Kilis yapılan yatırımların ardından ekonomik olarak gelişirken, konaklama ihtiyacı da ön plana çıkmıştı. Dedeman Hospitality de bu dönüşümü uzun vadeli bir perspektifle değerlendirerek Ready to Stay by Dedeman markasını Kilis’e taşıdı. Yeni yatırım sadece modern bir konaklama alternatifi değil şehrin gelişen ekonomik gücünü destekleyici özellik de taşıyor.
KİLİS’İN TAM KALBİNDE KONUMLANACAK
HMC Otelcilik Turizm Ticaret Ltd. Şti. ortaklarından Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ve Rıdvan Savaşçıoğlu yatırımıyla hayata geçen proje Kilis şehir merkezinde otogarın hemen karşısında konumlanacak. Toplam 48 oda ve 96 yatak kapasitesine sahip olacak otelin Ekim 2026 tarihinde kapılarını açması planlanıyor.
İmza töreninde değerlendirmelerde bulunan Dedeman Hospitality Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek şehirlerinde sadece bugünü değil geleceğin ihtiyaçlarını da yaptıkları yatırımlarla planladıklarını belirterek, "Her şehir kendi dinamikleriyle büyüyor ve biz her yatırım kararımızı o şehrin potansiyelini doğru okuyarak alıyoruz. Kilis bugün yalnızca sınır kenti kimliğiyle değil; gelişen ticaret hacmi, üretim kapasitesi, organize sanayi yatırımları ve artan iş hareketliliğiyle dikkat çekiyor. Ready to Stay by Dedeman Kilis ile şehrin ilk kurumsal otelini hayata geçirirken yalnızca yeni bir tesis açmıyor, Kilis'in geleceğine duyduğumuz güveni de somut bir yatırımla ortaya koyuyoruz. Bu projenin hem iş dünyasına hem de şehrin turizm potansiyeline uzun vadeli katkılar sağlayacağına inanıyoruz." dedi.
İlgili Haberler

Golf turizmi ile yılda ekonomiye 200 milyon euro ek katkı
Türkiye golf turizminde son yıllarda uluslararası arenada bilinirliğini artırırken, ekonomiye de ek olarak yaklaşık 200 milyon euroluk katkı sağlıyor.

ANEX'ten şirket sahibi Neşet Koçkar'ın gözaltısıyla ilgili açıklama
ANEX, Antalya'da yürütülen bir soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neşet Koçkar ile ilgili bir açıklama yayınladı.

İstanbul Turizm Fuarı'nın adresi değişiyor! Fuar alanı 2,5 kat büyüyecek
Bu yıl yine on binlerce kişiyi ağırlayan ve sektör profesyonellerin yer aldığı İstanbul Turizm Fuarı’nın yoğun katılım ve artan ilgi nedeniyle 2027’de IFM’ye taşınacağı öğrenildi.



%20(2).gif)

