Dedeman İstanbul'da dördüncü otelini açmaya hazırlanıyor

Dedeman İstanbul'da dördüncü otelini açmaya hazırlanıyor

Dedeman Otelleri, İstanbul'daki otel sayısını 4'e çıkarıyor. Grubun yeni otelinin yatırımını ise Doğru Holding yapıyor.


Dedeman Hotels & Resorts International, yeni tesis açılışlarına devam ediyor. Bu kapsamda şirketin Bostancı'da atacağı yeni tesis için imzalar atıldı. Yatırımını Doğru Holdingin yapacağı 137 odalı Dedeman Küçükyalı İstanbul'un 2023 yılının sonunda hizmete açılacağı açıklandı.

"Daha büyük projelere imza atmayı hedefliyoruz"

Digital Marketing İç ve Dış Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Mutlu Doğru, “Dedeman tarihimizle özdeşleşmiş, Cumhuriyetimizin en köklü markalarından biri. Bu markanın bir parçası olmak Doğru Holding olarak bize gurur veriyor. Dedeman Küçükyalı projesinin, E-5 üzerindeki konumu ve altyapısıyla Dedeman markasına yakışır bir proje olmasını diliyorum. En kısa sürede misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Bu süreçte hem Doğru Holding hem Dedeman olarak ekiplerimiz çok büyük bir özveri ile çalıştı. Dedeman markası ile güçlerimizi birleştirerek daha büyük projelere birlikte imza atmayı hedefliyoruz. Türkiye ekonomisinin önemli bir parçası olacağız ve umarız bunu yurt dışına da taşıyabiliriz” dedi.

“Zincirimize eklenen her otelle potansiyelimizi arttırıyoruz”

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman yaptığı konuşmada, Türkiye’de doğmuş büyümüş ve uluslararası alanda otel işletmeciliği yapmış ilk Türk şirketi olduklarının altını çizerek; “Dedeman olarak attığımız her bir imza, açılışını gerçekleştirdiğimiz her bir otel bizi yeni duraklara taşırken, bölge ekonomisine ve istihdamına katkı sağlama misyonumuzu gerçekleştirmenin gururunu da yaşıyoruz. Bu vizyonla bugün 24 otel ile hizmet veriyoruz. Yurtdışında daha önce Moldovya, Özbekistan, Bulgaristan, Suriye ve Moskova’da oteller işlettik. Bugün ise halihazırda Erbil ve Kazakistan’da da birer otelimiz var ve yurt dışında daha da büyümek istiyoruz. Şu an Dedeman olarak 9 markamız bulunuyor. Anlaşma sürecindekilerle birlikte yıl sonu hedefimiz bu 9 marka ile otel sayımızı 53’e çıkarmak. Arkamızdaki güçlü ekip ve yatırımcılarımızla bunu gerçekleştirebilecek güçteyiz. Öngörülü yatırımlarımız ile bir sinerji yaratarak zincirimize eklenen her otelle kendi potansiyelimizi artırıyoruz” ifadelerini kullandı.



Bu Haber 26.05.2023 - 16:02:22 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.