Dedeman Hospitality, 2 ayda 10 otel açacak
Dedeman Hospitality, 2 ay içerisinde Van, Çanakkale, İstanbul, Mardin, Konya, İzmir, Bursa, Kütahya ve Sakarya’da 10 yeni otel açmayı planlanıyor.

Dedeman Hospitality 2 ay içinde gerçekleştireceği 10 yeni otel açılışıyla, 2025 yılındaki büyümesini artırmayı planlıyor.
Oteller Van, Çanakkale, İstanbul, Mardin, Konya, İzmir, Bursa, Kütahya ve Sakarya’da faaliyet gösterecek.
Park Dedeman Van, Park Dedeman Şişli, Park Dedeman Midyat, Remida Managed by Dedeman Çanakkale, Park Dedeman Konya, Park Dedeman İzmir, Rest & More by Dedeman Sky Tower Bursa, Park Dedeman Bursa, Şeref Han Konağı Managed by Dedeman Kütahya ve Rest by Dedeman Sapanca ismiyle hizmet verecek oteller, misafirlerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verecek.
Dedeman Hospitality Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Demiray, markanın büyüme stratejisini şu sözlerle değerlendiriyor:
“Dedeman olarak her zaman ülkemizin turizm potansiyeline ve bu toprakların misafirperverlik geleneğine güveniyoruz. Bugün attığımız her adımda, köklü mirasımızdan aldığımız gücü çağın gereksinimleriyle birleştiriyoruz. Büyüme bizim için bir hız yarışı değil; doğru zamanda, doğru adımlarla ilerlemeyi gerektiren bir yolculuk. Amacımız, her yaşa ve her beklentiye hitap eden farklı deneyimler sunarken, kaliteden ödün vermeden sürdürülebilir bir büyüme modeli ortaya koymak. Bunu da iş ortaklarımızla, ekip arkadaşlarımızla ve misafirlerimizle büyük bir aile olmanın bilinciyle yapıyoruz. Dedeman Hospitality çatısı altında hedefimiz; Türk misafirperverliğini modern bir anlayışla geleceğe taşımak ve hem ülkemizde hem dünyada bu değeri gururla temsil etmek.”
İlgili Haberler

Turistler en çok hangi ülkelere gitti! BM listeyi açıkladı: Türkiye kaçıncı sırada?
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü, Avrupa'nın turizmde en çok tercih edilen kıta olduğunu açıklarken; ilk 10 ülke sıralamasını da yayınladı.

Bakan Ersoy ile THY'den ortak turizm planı: Hedef yeni pazarlar
Bakan Mehmet Nuri Ersoy ve THY heyeti bir görüşme yaptı. Görüşmede Türkiye'nin turizm potansiyelini artırmak için alternatif pazarlar ve yeni destinasyonlar konuları ele alındı.

Kuşadası'nda sarı yaz bereketi! Hedef yıl sonuna kadar 2 milyon turist
Kuşadası'nda ekim ayında otellerde doluluk oranı yüzde 70'e ulaşırken, kruvaziyer turizmi ile birlikte bölgede yıl sonu hedefinin 2 milyon turist olduğu belirtildi.
Yorumlar (2)
Basarılar
ESKI BIR DEDEMAN ANTALYA MDR OLARAK BASARILAR DILERIM
Bravo
Dedeman Banu hanımı kutluyorum. Şirketi kötü yöneten bir sürü yöneticiyi şirketten uzaklaştırdı ve mahkemede suçları tescil edilen bu yöneticilerden kurtulduktan sonra Dedeman otelcilikte tekrar eskisi gibi şaha kalktı



%20(2).gif)

