Dedeman Grubu'nda yeni genel müdür atamaları

Dedeman Grubu'nda yeni genel müdür atamaları

Park Dedeman Eskişehir’in hizmete başlamasıyla, Dedeman Otelleri arasında yeni genel müdür atamaları da başladı.


Dedeman Ankara ve Dedeman Bostancı otellerinde 23 yıldır çeşitli pozisyonlarda görev yapan, son olarak Dedeman Tokat Oteli’nin genel müdürlük görevine devam eden Tolga Ünal Park Dedeman Eskişehir genel müdürü olarak atandı.

Ünal’dan boşalan Dedeman Tokat Oteli Genel Müdürlüğü’ne ise 11 yıldır Dedeman Antalya, Dedeman Turizm Yönetimi Merkez Ofisi’nde çeşitli pozisyonlarda görev yapan, Park Dedeman Elazığ Oteli’nin Genel Müdürü Serdar Küçükyıldız getirildi. Güçlü isimleri yönetim kadrosuna katan Dedeman Otelleri, yeni sezona daha da güçlenmiş olarak girmeyi hedefliyor.

Serdar Küçükyıldız hakkında

24 yıllık iş deneyimine sahip Serdar Küçükyıldız, Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun. Kariyerine 1994 yılında Club Hotel Attaleia’da başlayan Küçükyıldız, 2008 yılında Dedeman grubuna adımını attı ve Dedeman Hotel Antalya’da Ön Büro Vardiya Şefi olarak göreve başladı.Bu görevi aynı oteldeki Kurumsal Satış Müdürlüğü takip etti. 2013 yılında ise Dedeman Hotels and Resorts International’ın Otelcilik kurumsal satış müdürü oldu. Küçükyıldız, son olarak Park Dedeman Elazığ’ın genel müdürü olarak görev aldı.

Tolga Ünal hakkında

Tolga Ünal sektörde 25, Dedeman Grubu’nda ise 23 yıllık deneyime sahip. Hacettepe Üniversitesi Turizm-Otelcilik ve Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun olan Ünal turizm hayatına Sheraton Ankara Oteli’nde başladı. Daha sonra Dedeman Ankara’da sırasıyla Resepsiyon Memuru, Resepsiyon Şefi, Gece Müdürü görevlerini üstlendi. 2004 yılında Radisson Sas Ankara Oteli’nin açılışında gece müdürü olarak çalışan Ünal, 2005 yılında Dedeman Grubu’na tekrar dönerek Dedeman Ankara’da ön büro müdürü ve gelirler müdürü olarak görev yaptı. 2013 yılında Dedeman Bostancı ve Park Dedeman Bostancı otellerinin açılışında yine Gelirler Müdürü olarak görev alan, geçtiğimiz 2 yılda Dedeman Tokat’ın genel müdürü olarak çalışan Ünal son olarakPark Dedeman Eskişehir genel müdürü oldu.



Bu Haber 02.10.2018 - 12:55:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • ouribi mourad 19.10.2018 - 08:49

    Reservation problem at Dedeman hotel : Good morning, I'm writing you because i can not find the head office of the Dedeman Hotel Group ! I'm struggling now for almost 2 weeks for a reservation made at Dedeman Ski lodge hotel. The reservation receptionist gave me a bank account number to make a pre payment for my reservation. I made this pre payment from my bank in France to yours . According to my bank , the amount is already removed from my account...but your employees are unable to find it , saying the payment didn't come ! This situation is unacceptable, i'm wasting time . Could you solve this issue quickly please. I made the payment from a French bank, to Dedeman bank, in your account in EURO. ( The reservation receptionist gave me this number IBAN : TR78 0006 2000 4570 0009 0903 94 EURO ) My name is OURIBI MOURAD. Thank you and Regards.

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.