Dedeman Grubu yurt dışındaki üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor 

Dedeman Grubu yurt dışındaki üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor 
Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da konumlanan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor.

Dedeman Grubu Kazakistan’daki ikinci otelini açmaya hazırlanıyor. Park Dedeman markasıyla hizmet verecek olan 110 odalı tesis için 28 Eylül 2023 tarihinde Dedeman İstanbul’da yönetim sözleşmmesi imzalandı. Tesisin bu yıl bitmeden açılması planlanıyor.

"Son iki yıldır maraton koşuyoruz"

Son iki yıldır Dedeman markası olarak bir maraton koştuklarını belirten Dedeman Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman “Attığımız her bir imza, açılışını gerçekleştirdiğimiz her bir otel bizi yeni duraklara taşırken, bölge istihdamına katkı sağlama olanağı da buluyoruz. 1966'da kurulmuş bir marka olarak her zaman yerli ve milli olmakla övünüyor, bunun yanında yurt dışındaki Moldovya, Taşkent, Bulgaristan, Suriye ve Moskova’daki tecrübelerimizle gurur duyuyoruz. Bu nedenle Dedeman markasına Türki Cumhuriyetler’de otel açmanın yakışacağını düşünüyorum. Türkiye’nin 81 ilinde Dedeman bayrağını dalgalandırma hedefimizle birlikte yurt dışında daha da büyümek istiyoruz. BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Avrupa’da yatırımcı görüşmelerimiz devam etmekte. Bakü ve Çimkent’te yeni projelerimiz yolda” dedi.

Dedeman Kazakistan


Bu Haber 29.09.2023 - 15:54:00 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.