Dedeman bir otel için daha imzayı attı

Dedeman bir otel için daha imzayı attı

Dedeman Hotels & Resorts International, 2024 yılına kadar 50 otele ulaşma hedefi kapmasında Kars’ta açmayı planladığı Qrista Managed by Dedeman için imza attı.


Dedeman Hotels & Resorts International ile ABC KAR Turizm AŞ arasında Qrista Managed by Dedeman için imzalar atıldı. Bu iş birliği ile şehrin ilk uluslararası markalı oteli olacak Qrista Managed by Dedeman, ayrıca Dedeman’ın yeni yönetim sistemi “Managed by Dedeman” ile işletilecek ilk otel olacak.

İmza törenine Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özmestçi, ABC KAR Turizm AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şayir, şirket ortakları Doğan Vergül ve Cemil Akbaba ile Dedeman Turizm Grubu yöneticileri katıldı.

“Dedeman ailesine katılmaktan büyük gurur duyuyoruz”

İmza töreninde konuşan ABC KAR Turizm AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şayir, Dedeman ailesinin ellerini omuzlarında hissettiklerini belirterek, “Bu gücü bize verdikleri için Dedeman’a çok teşekkür ediyorum. Özellikle kış sezonunda yoğun olan ilimizin yatak sayısını yetersiz gördük ve doğup büyüdüğüm Kars’ın manevi değerlerini yaşatmak, turizme katkı sağlamak amacıyla ortaklarımla beraber bu otel projesine başladım. Kars’a gelen misafirlerin kendilerini evlerinde hissetmeleri için Baltık mimarisiyle inşa edilmiş bu binayı restore ettik ve ABC KAR Turizm olarak burayı Dedeman ailesine kattık. Önce turizme, sonra ilimize, ülkemize ve bizlere katkıyı sağlayan, bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

“Kars’ı dört mevsim konumlandırıyoruz”

Konuşmasında Kars’ın sahip olduğu değerlere vurgu yapan Banu Dedeman “Her bir köşesinde farklı kültürlerin izini taşıyan, tarihi ve doğal dokusuyla görenleri kendine hayran bırakan Kars’ın, turizm sektörü açısından vaat ettikleri gerçekten heyecan verici. Biz Kars’ı sadece kış aylarında ziyaret edilecek bir lokasyon olarak görmüyor, dört mevsim turizm odağında konumlandırıyoruz. Şehir merkezinde bulunan Qrista Managed by Dedeman, Ocak 2023 itibariyle iş ve gezi amaçlı seyahat eden yerli ve yabancı misafirleri dört mevsim ağırlayacak.” ifadelerini kullandı.

“Oda sayısı kriterimizi kaldırdık”

İmza töreninde yeni yönetim sistemi Managed by Dedeman hakkında bilgi veren Banu Dedeman, bugüne kadar oda sayısı az olduğu için geri çevirmek zorunda oldukları projeler olduğunu, ancak yeni yönetim sistemi ile yeni bir döneme adım attıklarını belirtti.  

Banu Dedeman konuşmasında; “Yenilenen yapımız ile emin adımlarla ilerlerken, oda sayısı kriterini ön planda tutmadan, önceliğimizi; standartların korunmasına ve uygulanmasına veriyoruz. Güvenlik, emniyet ve hijyen konularını öncelik olarak benimsiyor, Dedeman tecrübesini ve kalitesini yansıtacak yeni markalarımızla büyümeyi hedefliyoruz.  Managed by Dedeman yönetim sistemimiz ile iş ortaklığı yaptığımız yatırımcılarımız Dedeman standartları ile önemli bir rekabet avantajına sahip olurken, Dedeman'ın uzmanlığını, bilgi birikimini ve kaynaklarını kullanma imkânı ile dünya standartlarında satış pazarlama ağına erişim fırsatı yakalayacaklar.” şeklinde konuştu.



Bu Haber 12.11.2022 - 11:06:34 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.