D-Marin’den yeni ortaklık, İspanya pazarına giriyor

D-Marin’den yeni ortaklık, İspanya pazarına giriyor

D-Marın, Akdeniz ağına eklediği 3 yeni̇ marina ile İspanya pazarına giriyor.


D-Marin ve İspanyol marina grubu Marinas del Mediterráneo, kurdukları ortaklığı duyurdu.

D-Marin. Marinas del Mediterráneo'daki üç marina 1.000'den fazla yanaşma noktasıyla Akdeniz genelinde premium marina ağının bir parçası olacak.

D-Marin'in geçtiğimiz aylarda ise  özel müşteri deneyimini Venedik yakınlarındaki Punta Faro Marina'ya getirmek üzere İtalya pazarına girmişti. D-Marin'in dijital imkanlara ve inovasyona yaptığı 10 milyon euronun üzerindeki yatırımdan yeni marinalar da faydalanacak.

D-Marin CEO'su Oliver Dörschuck konuyla ilgili, "Bu yeni ortaklığı Marinas del Mediterráneo ile kurmaktan mutluluk duyarken, D-Marin deneyimini Batı Akdeniz'deki yeni müşterilerimize sunmak için sabırsızlanıyoruz. Müşterilerimize keyifle vakit geçirebilecekleri en güzel destinasyonlarda en üstün deneyimleri sunabilmek için marinalarımıza yatırım yapmaya kararlıyız" dedi.

Marinas del Mediterráneo kurucusu Jose Carlos Martin ise şunları ekledi, "D-Marin ile ortaklık kurmak bizim için doğal bir karardı, çünkü müşterilerimizin beklentilerini, özellikle de dijital yeterlilikler açısından aşmak gibi ortak bir tutkumuz var. Bu da bizi uluslararası D-Marin ağının bir parçası haline getirdi. D-Marin'i İspanya'ya getirmek ve müşterilerimizin yararına birlikte çalışmak, bugün ve gelecek yıllarda ana odak noktamız olacak."

Costa del Sol'da yer alan Puerto Deportivo de Estepona, Puerto Marina La Duquesa ve Puerto Marina del Este, toplam 1.000 bağlama yeri ile D-Marin'in uluslararası düzeyde faaliyet gösteren premium marina yelpazesine İspanya'dan katılan ilk marinalar olacak.



Bu Haber 09.03.2023 - 16:27:20 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.