'Bodrum kıymetimi bilemedi Ekrem İmamoğlu sahip çıktı'

'Bodrum kıymetimi bilemedi Ekrem İmamoğlu sahip çıktı'

Ekrem İmamoğlu tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan 'İstanbul Turizm Platformu'nun koordinatörlüğüne getirilen Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum'a sitem etti.


Tanıtma eski genel müdürü ve Bodrum eski kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum turizmine katkıda bulunmak için siyasi platformda yer almak istediğini ama olmadığını, Bodrum'un kendisinin kıymetini bilemediğini söyledi. İBB Başkanı İmamoğlu sahip çıkınca hemen kabul ettiğini kaydeden Taşbaşı, ''Benim için ülkemin Bodrum’u da İstanbul’u da bir. Ülkemin her yerinde turizmin gelişmesi için elimden geleni yaparım” dedi.

Anter Haber'de yer alan habere göre Taşbaşı, “Bodrum benim için ailem için çok özel bir yerdi Emekli olduktan sonra Bodrum’a hizmet etmek istiyordum. Siyasi platformlarda yer almaya çalıştım ancak olmadı, Bodrumlular, tabi ki herkesi kast etmiyorum, benim kıymetimi bilemedi. Bunu söylemek hem acı hem de üzüntü verici ama gerçek bu. Kimseye kırgın değilim, hepsi benim arkadaşım kardeşim. Ardından sayın İmamoğlu, 'İstanbul turizminin başında ol' deyince hemen kabul ettim çünkü mesleğimdeki tecrübelerimi gerek Bodrum gerekse İstanbul olsun, ülkemin her yerinde vatanım için her şartta aktarmaya hazırım” dedi.

NOT: Cumhur Güven Taşbaşı, 31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti'nin Bodrum adayı Mehmet Tosun'un listesinden belediye meclis üyeliğine aday olmuş ancak seçilememişti.



Bu Haber 14.08.2019 - 11:50:29 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.