Crystal Hotels’den Kurban Bayramı’na özel program
Crystal Hotels, Kurban Bayramı için özel hazırladığı programını duyurdu.

Crystal Hotels, Kurban Bayramı’na özel olarak düzenlenen etkinlikler ve konser programlarıyla misafirlerini bekliyor.
Crystal Hotels canlı müzik performanslarından özel temalı şovlara, çocuk etkinliklerinden yöresel lezzet şölenlerine kadar birçok farklı organizasyona ev sahipliği yağacak.
Crystal Admiral, Crystal Waterworld, Crystal Tat Beach, Crystal Centro, Crystal Paraiso Verde ve Crystal Prestige Elite’te Kurban Bayramı boyunca konser düzenlenecek. Otellerde; Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ege, Elif Buse Doğan, Özgün, İskender Paydaş, Burak Yeter, Ömür Gedik ve Kafadar konser verecek.
İlgili Haberler

ATF Türkiye’ye son 1 ay kaldı: 54 milyar euroluk ticaret hacmi Antalya’da buluşuyor
Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşması ATF Türkiye – Uluslararası Antalya Turizm Fuarı, sekizinci kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. 26–27–28 Ekim 2026 tarihlerinde ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek ATF; temsil edeceği 54 milyar Euroyu aşan dev ticaret hacmiyle küresel turizmin en büyük buluşmalarından birine sahne olacak.

Aydın Didim'de vakıflara ait 4 taşınmaz 30 yıllığına kiralanacak! 401 milyona ihaleye çıkıyor
Aydın’ın en turistik bölgelerinden olan Didim’de bulunan 4 vakıf taşınmazı, yapım veya onarım hizmetleri karşılığında 30 yıl boyunca kiralanmak üzere 401 milyon liraya ihaleye çıktı.

İTF26'da BDT pazarının Türkiye için önemi masaya yatırıldı
Uluslararası İstanbul Turizm Fuarı'nda Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin Türkiye turizmi için önemi ele alındı.



%20(2).gif)

