Corendon Turizm Grubuna QM Awards'tan iki ödül birden

Corendon Turizm Grubuna QM Awards'tan iki ödül birden
Corendon Turizm Grubu, QM Awards 2018’de iki ödüle birden layık görüldü. “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Gelişen Pazar Tur Operatörü” ve “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Havayolu Şirketi” ödüllerini kazanan Corendon Turizm Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Bu ödüller, yatırımlarımızı artırma kararı aldığımız 2019 yılına daha büyük bir motivasyonla başlamamızı sağlayacak” dedi.

 

Yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdiği yatırımlarla istikrarlı büyümesini sürdüren Corendon Turizm Grubu, sektörün en prestijli ödüllerinden QM Awards 2018’den iki ödüle döndü.

 13 Aralık Perşembe günü Belek’te düzenlenen ödül töreninde, Corendon Tur Operatörü, “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Gelişen Pazar Tur Operatörü” ödülünü kazanırken Corendon Airlines ise “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Charter Havayolu Şirketi” seçildi.

 Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, ödüller hakkında, “Sektörümüzün önde gelen yayınlarından GM Turizm ve Yönetim Dergisi’nin sekizinci kez düzenlediği törende bir kez daha ödül sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ödüllerin halk oylaması ile belirlenmesi ise mutluluğumuzu daha da artırıyor.” dedi.

''MOTİVASYONUMUZU ARTTIRDI

 Corendon olarak tur operatörü, havayolu, incoming ve otel zinciriyle faaliyet gösterdiklerini hatırlatan Yıldıray Karaer, tüm alanlarda başarılı geçen bir yılı ödülle taçlandırdıklarını ifade ederek, “Bu ödüller, yatırımlarımızı artırma kararı aldığımız 2019 yılına daha büyük bir motivasyonla başlamamızı sağlayacak. Önümüzdeki yıl filomuza ekleyeceğimiz 8 yeni uçakla birlikte Türkiye hattında sunduğumuz koltuk kapasitesini artırmaya devam edeceğiz. Başta Hollanda, Belçika, İskandinav ülkeleri ve Almanya olmak üzere pek çok ülkeden turisti, Antalya ve İzmir’in doğal ve tarihi güzellikleriyle tanıştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor.” diye konuştu.

 SON BİR AYDA 4 ÖDÜL ALDI

QM Awards’da aldığı iki ödülle birlikte, Corendon Turizm Grubu geçtiğimiz bir ay içerisinde 4 ödül birden almış oldu. 17 Kasım’da Belçika’nın en prestijli turizm ödülü TM Travel Awards’ da “En İyi Türkiye Uzmanı Tur Operatörü” seçilen Corendon, geçtiğimiz hafta da Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından “Yılın Kurumu Özel Ödülü”ne layık görülmüştü. Yıldıray Karaer, bu konunun hatırlatılması üzerine, her biri sektörünün en prestijli organizasyonu olan bu ödüllere layık görülmenin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken “Bu başarıların ardında özveriyle çalışan 3000’den fazla Corendon ailesi ferdinin büyük emeği var. Bu vesileyle her birine ayrı ayrı teşekkürlerini sunmak isterim.” dedi.


Bu Haber 14.12.2018 - 16:28:08 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.