Corendon Sports Open’ın kazananları belli oldu

Corendon Sports Open’ın kazananları belli oldu

20 ülkeden 60 tekerlekli sandalye tenisçisi, 2024 Paris Paralimpik Oyunlarına puan toplamak için 2. kez Corendon Sports Open’da mücadele etti


Corendon Airlines’in isim sponsorluğunda bu yıl ikinci kez Gençlik ve Spor Bayramında düzenlenen “Corendon Sports Open” sona erdi.

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) ve Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun destekleriyle düzenlenen Corendon Sports Open Tekerlekli Sandalye Tenis Turnuvası’nda tenisçilerin mücadelesinde sonuçlar ise belli oldu.

Megasaray Tennis Academy’de gerçekleşen turnuvada 20 ülkeden 60 tekerlekli sandalye tenisçisi 2024 Paris Paralimpik Oyunlarına puan toplamak ve para ödülü için Junior, Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde mücadele etti.

Corendon Sports Open’da Erkekler kategorisi şampiyonu Iraklı Hussein Hel olurken, dünya 33 numarası Fransız Nicolas Carrier turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Kadınlar kategorisinde ilk sırayı ise İsviçreli Nalani Boub aldı. Rus tenisçi Ludmilla Bubnova, Nalani’nin ardından turnuvada kadınlar kategorisi ikincisi oldu.

Junior kategorisinde genç yetenek İtalyan Francesco Fellici Corendon Airlines Open’da yakaladığı başarıyı sürdürerek birinci olurken Avusturyalı Maximillian Taucher ikinci oldu.

2024 Paris Paralimpik Oyunları için oldukça kritik önem taşıyan turnuvada ise Türk sporcular Emirhan Toper ve Yunus Emre Aslan’dan oluşan takım ise Erkekler Çiftler kategorisinde ikinci oldu.



Bu Haber 23.05.2023 - 11:16:37 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.