Corendon Grubundan 677 odalı yeni otel yatırımı

Corendon Grubundan 677 odalı yeni otel yatırımı
Havacılık, tur operatörlüğü ve konaklama alanlarında faaliyet gösteren Corendon Grubu Hollanda'da üçüncü otelini açmaya hazırlanıyor.


Corendon Grubu yeni bir otel daha açmaya hazırlanıyor. TurizmDays'a konuşan Corendon Turizm Grubu Başkanı Yıldıray Karaer, 677 odalı havalimanı otelinin isminin ise Corendon Villace  olacağını açıkladı.



ESKİ SONY BİNASI

2017'de Türkiye'de otelcilikte otelcilikte büyümenin mümkün olmadığını ve 2018 yılında da olmayacak gibi göründüğünü kaydeden Karaer, Eskiden Sony binası olan ve iki binadan oluşan tesisin Corendon Villace ismiyle otel olacağını belirttti.



MAYISTA AÇILACAK

Karaer, yeni otel yatırımına ilişkin şu bilgileri paylaştı:

''Bu binaların yanındaki bir binayı daha bünyemize kattık. otelde 3 farklı bina olacak. Bir tanesi uzun süreli kalışların olacağı 298 üniteden oluşuyor. Bir bina ise 3.5 yıldız kategorisinde 174 odadan oluşuyor. Ana binada ise içinde sinema salonu,restoranı, fitnesi, hamamı, toplantı salonları ile beraber toplam 677 odalı bir airport oteli olacak. Mayıs ayında bu otelin açılışını planlıyoruz.



9 OTELE ULAŞTI

Corendon'un Hollanda'da yeni otelle birlikte 3 oteli oldu. Bir tane otelimiz İbiza'da var. Bir tane İspanya'da işlettiğimiz otel vardı. O oteli iade ettik. Bir de Hollanda Antillerinde Coresal bölgesinde 300 odalı bir tesisimiz var. Orada Hollandaca konuşuluyor. Paraları da eski Hollanda parası Gulden. Türkiye'de ise biri Kundu'da biri Beldibi'nde, biri Bodrum'da ve bir tanesi de Alaçatı'da olmak üzere 4 otelimiz var. Toplam 9 otelimiz bulunuyor.''


 


Bu Haber 23.01.2018 - 14:15:19 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
  • hoppala 24.01.2018 - 02:04

    HOllanda da otel acmis, bize ne , adam dogruyu da soylemis Turkiye de otelcilik yapilmaz ,musteri yok , olan boklu musteriye de yok parasina veriyoruz , doldur bosalt yapiyoruz , oteller dokulmeye basladi, yenileyecek para yok....halbuki Turkiye gibi egitimsiz toplumlarin artik yapacagi 3 is kaldi ,tarim turizm ve global mafyalik

En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.