Corendon Airlines Kayseri’de seyahat acenteleri ile buluştu

Corendon Airlines Kayseri’de seyahat acenteleri ile buluştu

Corendon Airlines; Avrupa’dan Kayseri’ye düzenlediği direkt uçuşları ve sunduğu ek hizmetleri tanıtmak üzere Kayseri’deki seyahat acenteleri ile bir araya geldi.


Corendon Airlines, Kayseri’ye sunduğu direkt uçuşları ve yeni hizmetlerini tanıtmak üzere şirketin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile Kayseri’de düzenlenen özel bir akşam yemeğinde seyahat acenteleri ile buluştu.

2022 yaz sezonunda Avusturya, Almanya, Hollanda ve İsviçre’nin 14 meydanından Kayseri’ye haftada 32 direkt uçuş düzenleyen Corendon Airlines, bölge turizmini desteklemek amacıyla kış sezonunda da Almanya ve Hollanda’dan planladığı direkt uçuşlar ile operasyonlarına yıl boyunca kesintisiz olarak devam edecek.

Seyahat acentelerinin yüksek katılım sağladığı davette acentelere seslenen Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “Yıllar içerisinde artırdığımız Anadolu hatlarımızın gördüğü ilgiden dolayı çok memnunuz ve bu uçuşlarımızın Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarını da çok memnun ettiğini gözlemliyoruz. Direkt uçuş sunduğumuz Anadolu destinasyonlarımız arasında hem etnik hem de turistik potansiyele sahip olan Kayseri, operasyonlarımızda önemli bir yere sahip. Bizler de bu destinasyona planladığımız uçuş programını genişleterek ve operasyonlarımızı 12 ay sürdürerek bölgeye verdiğimiz değeri ve önemi göstermeye gayret ediyoruz.” dedi.

Davete katılan Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, Corendon Airlines’in bölgeye ve özellikle Erciyes’teki kış turizmine verdiği katkılardan dolayı Yıldıray Karaer’e plaket takdim etti.

Davete konuk konuşmacı katılan Teknoloji araştırmacısı ve yazar M. Serdar Kuzuloğlu, seyahat alanındaki teknoloji ve trendlerden bahsetti.

Corendon Airlines, biletini gidiş ve dönüş olarak Corendon Airlines’tan alan yolculara ekstra yüzde 10’a varan indirim sağlıyor. Ayrıca, Türkiye’ye uçuşlarında yolcularına 3 farklı bilet sınıfı seçeneği sunan Corendon Airlines, Eco, Flex ve Premium sınıflarının her biri yolculara farklı bagaj, yemek ve esneklik imkanı sunuyor. Premium bilet sınıfını tercih eden yolcular ise 32 kg’a kadar bagaj hakkı elde ediyor.



Bu Haber 01.06.2022 - 14:37:46 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.