Corendon Airlines Aytemiz Alanyaspor’a sponsor oldu

Corendon Airlines Aytemiz Alanyaspor’a sponsor oldu
Corendon Airlines; Aytemiz Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi ulaşım sponsoru oldu.

Avrupa’dan Türkiye başta olmak üzere birçok tatil destinasyonuna turistik uçuşlar düzenleyen Corendon Airlines, Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda temsil eden takımlara sponsor olmayı sürdürüyor. Corendon Airlines, Aytemiz Alanyaspor’a UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçı öncesindeki Norveç yolculuğunda da eşlik etti. Rosenborg karşılaşması için Corendon Airlines’ın Boeing 737-800 uçağıyla ile birlikte Gazipaşa Havalimanı’ndan havalanan Aytemiz Alanyaspor kafilesi, havalimanında kendileri için özel olarak hazırlanan uçak önünde fotoğraf da çektirdi. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Aytemiz Alanyaspor’un başarılı olacağına inandıklarını ve bir Antalya takımının ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil ediyor olmasından ve bu başarıya destek veriyor olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Yıllık 6 milyon yolcu sayısı ile Avrupa’nın en önemli havayolu şirketleri arasında yer alan ve merkezi Antalya’da bulunan Corendon Airlines, Antalya’yı ve ülkemizi başarıyla temsil eden spor kulüplerine sponsorluk desteği vermeye Aytemiz Alanyaspor ile devam ediyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Rosenborg ile karşılaşacak ve bu maçı kazanması halinde Playoff Turu’na çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor, Norveç deplasmanına Corendon Airlines’ın uçağıyla gitti.

Gazipaşa – Alanya Havalimanı’nda Aytemiz Alanyaspor kafilesi için özel olarak hazırlanan Corendon Airlines’ın Boeing 737 – 800 uçağının önünde fotoğraf çektiren futbolcular, Rosenborg karşılaşması öncesinde çok mutlu olduklarını ve destekleri için Corendon Airlines’a çok teşekkür ettiklerini belirttiler.

Aytemiz Alanyasporlu oyuncular, Covid-19 salgınının yaşandığı bu dönemde böyle bir desteğin kendileri için çok değerli olduğunu da vurguladılar.

“Bize gurur veren bir iş birliği”

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ise Aytemiz Alanyaspor ile hayata geçirdikleri sponsorluk hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Antalya’da doğan ve ülkemizi başarıyla temsil eden bir marka olarak Antalya’nın en önemli değerlerinden biri olan Aytemiz Alanyaspor’a UEFA Avrupa Ligi maçları için ulaşım sponsoru olmaktan dolayı gururluyuz. Bu iş birliğinin gerçekleştirilmesindeki katkıları için Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Aytemiz Alanyaspor’un sürdürülebilir ve profesyonel yapısıyla istikrarlı başarılarını sürdüreceğine eminiz. Kendilerine Rosenborg maçı öncesinde başarılar diliyoruz. Bu karşılaşmada alınacak sonuç ne olursa olsun Antalyalılar olarak kendileriyle gurur duyuyoruz.”



Bu Haber 23.09.2020 - 17:41:23 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.