Corendon Airlines Alman Hollanda acenteleri ile buluştu

Corendon Airlines Alman Hollanda acenteleri ile buluştu

Corendon Airlines yönetimi, Hollanda ve Almanya’da organize edilen iftar yemeklerinde Avrupa’daki Türk acentelerle bir araya geldi.


Corendon Airlines, Avrupa’da üst üste 3 farklı şehirde düzenlediği iftar etkinlikleriyle Hollanda ve Almanya’daki Türk acentelerle buluştu. İftar yemeklerinde acentelere konuşmalar yapan Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, bu sene hem filonun hem de uçuş planının büyük oranda genişletildiğini vurguladı.

Lahey Kültür ve Turizm Müşaviri Erdem Acır da katıldı

Ramazan ayının ilk iftar yemeğini misafirlerini kendi grup otellerinden olan Corendon Village Hotel Amsterdam’da ağırlayarak veren Corendon Airlines’ın davetine Hollanda’daki Türk acentelerin yanı sıra Lahey Kültür ve Turizm Müşaviri Erdem Acır da katıldı.

Corendon Airlines’ın pandemi sebebiyle uzun zamandır bir araya gelemediği acenteleri ile buluşarak sektörel değerlendirmeler yaptığı iftar yemeklerinin ikinci durağı Stuttgart oldu.

Corendon Airlines’ın Düsseldorf’a bağlı Essen’de verdiği üçüncü iftar davetine ise, Düsseldorf ile birlikte Köln, Münster gibi büyük şehirleri kapsayan NRW bölgesinden çok sayıda acente temsilcisi katıldı. Essen’deki iftar davetine katılan Avrupa Zonguldaklılar Derneği temsilcileri tarafından, Corendon Airlines’in zorlu pandemi döneminde başlattığı Avrupa-Zonguldak operasyonlarını başarılı bir şekilde sürdürdüğü ve bu bölgeyi kalkındırmak ve canlandırmak adına verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür niteliğinde Yıldıray Karaer’e özel olarak hazırlanan Avrupa Zonguldaklılar Derneği Kalemi hediye edildi.

Yıldıray Karaer: 2022’de filomuzu ve uçuş planı genişlettik

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, verimli bir yıl geçirdiklerini belirterek, 2022 sezonunda uçuş ağına ekledikleri Zafer Bölgesel Havalimanı ile birlikte Avrupa’dan direkt uçtuğu Anadolu şehirlerini artırmaya devam ettiklerinin altını çizdi; “Pandeminin etkilerinin azalması ile birlikte büyük beklentilerle başladığımız 2022 yılında, beklentilerimiz ve hedeflerimiz ile orantılı olarak hem filomuzu hem de uçuş planımızı genişlettik. Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşlarının memleketlerine daha kolay ve konforlu seyahat edebilmeleri için Anadolu hatlarımızı artırdık. 2022 yaz sezonunda Avrupa’dan Türkiye’nin 18 meydanına direkt seferler gerçekleştiriyoruz.” dedi. Karaer ayrıca çok büyük oranda büyüyen operasyon için özellikle Avrupa-Türkiye uçuşlarında acentelerin desteğinin önemine vurgu yaptı.

Konuşmasında Corendon Airlines’in yeni başladığı Almanya’da yaşayan Türk gençlere yönelik kabin ekibi istihdamı projesine de değinen Karaer, kabin ekibi olmak isteyen Türk gençlerinin EASA Temel Emniyet Eğitimi Sertifikası (Cabin Crew Attestation) eğitiminin Corendon Airlines tarafından sağlanacağını belirtti.



Bu Haber 28.04.2022 - 12:16:32 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.