Corendon 5’inci yılında da Tour of Antalya’nın sponsoru oldu

Corendon 5’inci yılında da Tour of Antalya’nın sponsoru oldu

Corendon Airlines, Tour of Antalya’nın 5.yılında da sponsorluk desteğine devam ediyor


Basketboldan voleybola, futboldan tenise, yelkenden bisiklete birçok farklı branşta sponsorluk sağlayan Corendon Airlines, Argeus Travel & Events ve Yedi İletişim tarafından 2018 yılından bu yana düzenlenen, Tour of Antalya powered by AKRA uluslararası bisiklet yarışının 5. yılında da sponsorluğuna devam ediyor.  

Corendon Turizm Grubu çatısı altındaki “Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi” belgeli Grand Park Lara dünyaca ünlü bisikletçilere ev sahipliği yapıyor. Turuncu rengindeki “Dağların Kralı” forması Corendon Airlines sponsorluğunda zirveye çıkacak bisikletçiyi bekliyor.

Turizm grubu çatısı altındaki Corendon Tur Operatörlüğü de geçtiğimiz yıllarda Hollanda ve Belçika bisiklet milli takımlarına da sponsorluk desteği sunmuştu.

Bir sosyal sorumluluk oluşumu misyonuyla kurulan ve Corendon Airlines için en önemli uçuş noktalarından biri olan Almanya’da faaliyet gösteren bisiklet takımı Bike Aid, bu yıl da Corendon Airlines sponsorluğunda Tour of Antalya’da yarışıyor. Yarışın birinci etabında Bike Aid takımından Pirmin Eisenbarth ilk prim kapısından ikinci olarak geçti. Bike Aid’e Corendon Airlines, 2020 yılından beri sponsorluk desteği veriyor.

Tour of Antalya 2024’ün son etabı olan 183,9 km’lik Antalya – Antalya etabı yarış parkurunda bisikletçiler Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’ndan geçecek.

 “Bu organizasyonun Türkiye ve Antalya’nın tanıtımına büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz”

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer yaptığı açıklamada, “Corendon Turizm Grubu olarak bu organizasyon içinde olmaktan keyifli ve gururluyuz. Turizmci olarak sporu ve sporun turizmle buluştuğu organizasyonları desteklemeye devam ediyoruz. Bunun için çok mutluyuz. Geçtiğimiz senelerde Antalya’ya getirdiğimiz Hollanda takımının günümüzde çok iyi bir noktaya gelmesi ayrı bir mutluluk. Bu organizasyonun Türkiye ve Antalya’nın tanıtımına büyük katkısı olduğunu düşünüyoruz. İspanya’nın Mallorca bölgesinde yüzlerce takımın antrenmanda olduğunu ve orayı bir bisiklet turizmi destinasyonu haline getirdiğini görüyoruz. Neden Antalya da olmasın? Futbol grupları gibi bisiklet grupları da Antalya’ya niye gelmesin? Antalya’yı bir bisiklet destinasyonu olma hedefine yaklaştıran Tour of Antalya’da emeği olanlara çok teşekkürler ediyoruz.” dedi.

 



Bu Haber 10.02.2024 - 12:19:48 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.