Corendon, 360T Platform ile emtia işlemi gerçekleştiren ilk Türk şirket oldu

Corendon, 360T Platform ile emtia işlemi gerçekleştiren ilk Türk şirket oldu

Corendon Airlines, Almanya Borsası’ndan 360T Platform ile emtia işlemi gerçekleştiren Türkiye’deki ilk şirket oldu.


CorendonAirlines,Almanya Borsası Deutsche Börse’nin şirketlerinden 360T Platform ile iş birliğine imza attı. Yapılan iş birliği kapsamında Corendon Airlines, 360T Platform ile emtia işlemi gerçekleştiren Türkiye’deki ilk şirket oldu.

360T Platform, Corendon Airlines'ın aynı anda birçok finans kurumundan hem emtia hem de kur fiyatlaması almasına yardımcı olarak daha rekabetçi fiyat yakalamasını sağlayacak. 360T Platform aynı zamanda yeni counterpartyler bulunmasında da rol oynayacak.

360T Platform, firmalar ile bankalar arasında köprü görevi görerek firmaların aynı anda birçok bankadan fiyatlama almasını ve en uygun fiyattan işlem yapmasını sağlıyor. Platformda birçok para biriminin yanı sıra petrol gibi emtialar üzerinden de işlemler gerçekleştirilebiliyor.

Deutsche Börse Group'un küresel FX birimi olan şirket, müşterilerin OTC finansal araçlarının yanı sıra FX ve faiz oranı türevleriyle ticaret yapmalarına yardımcı olan web tabanlı ticaret teknolojisinin önde gelen küresel sağlayıcılarından biri olarak biliniyor.



Bu Haber 22.02.2024 - 15:26:58 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.