İstanbul’daki MICE & lüks etkinliğine hangi oteller katılıyor?

İstanbul’daki MICE & lüks etkinliğine hangi oteller katılıyor?

Türkiye’nin önde gelen lüks otelleri ile BDT ülkelerinden 70 MICE ve lüks acentesini buluşturacak Continental Travel Show, 3-4 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak.

 


Türkiye’nin dünya lüks ve MICE turizm pazarından aldığı payı arttırmak amacıyla yapılacak Continental Travel Show Exclusive MICE & Luxury Travel B2B workshop & fuar organizasyonu için geri sayım başladı.

Korkmaz: İstanbul hazır, biz hazırız

Continental Travel Show etkinliğinin organizatörü, Dikey Dizayn’ın genel müdürü Onur Korkmaz “Organizasyona son 3 hafta kaldığı halde katılım için talepler gelmeye devam ediyor. 1 Ocak tarihinde katılım başvurularını kapatmıştık fakat özellikle Luxury segment işletmelerden gelen yoğun talep üzerine son katılım başvuru tarihini 15 Ocak’a kadar uzattık” dedi. Etkinliğin baş rölünde İstanbul’un olduğunu vurgulayan Korkmaz, ‘’İstanbul hazır, biz hazırız.’’ ifadelerini kullandı.

Sektörün önde gelen markaları İstanbul’da buluşuyor

Yapılacak etkinliğe otel ve DMC’lerin (destinasyon yönetim şirketi) yanı sıra, lüks hizmet veren yat firmaları, özel jet ve helikopter firmaları, özel klinikler gibi sektörün farklı alanlarında faaliyet gösteren firmaların da katılacağına dikkat çeken Korkmaz, aralarında Four Seasons, Çırağan Palace Kempinski, Raffles, Regnum Carya, Consul Travel, Gloria Hotels, Titanic Hotelsin de aralarında bulunduğu Türkiye’de Luxury & MICE turizm sektörünün en önde gelen işletmelerinin organizasyonda yer alacağını belirtti.

Continental Travel Show

BDT pazarından 70 öncü acenteden 120 katılımcı geliyor

Etkinliği düzenleyen Londra merkezli Dikey Design’ın Genel Müdürü Onur Korkmaz, ağırlıklı Rusya olmak üzere, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan dan Luxury ve MICE segmentindeki en iyi acentelerin direktörlerini ve firma sahiplerini 02-05 Şubat tarihlerinde İstanbul’a davet ettiklerini belirtti. Korkmaz, “BDT pazarı lüks ve MICE turizminin lokomotif pazarlarından. BDT ülkelerinden yoğun tarifleli ve charter uçuşların olması, uçuş mesafelerinin kısa olması ve uçuşların aktarmasız gerçekleşmesi ve, hizmet kalitemizin yüksek olması gibi artılarımızı ele aldığımızda Luxury & MICE segmentinde BDT pazarından henüz hakkettiğimiz pastayı aldığımız söylenemez. Ülkemizin tanıtımını yapmamız yetmez, ülkemizin tanıtım plan ve stratejilerini ks ve MICE segmentinden daha fazla pay alacak şekilde değiştirmemiz gerekiyor. Bu yönde bir marka haline gelecek adımları atmalıyız. Burada önemli olan nokta şu; 10 turistten mi, yoksa bir turistten mi 10 bin dolar kazanalım? Biz elimizi taşın altına koyduk. Türkiye’yi lüks & MICE turizm sektöründe çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Dubai, Maldivler ve İngiltereden de katılım var

İngiltere, Maldivler ve Dubai gibi ülkelerden de sektörün önde gelen isimlerinin organizasyona katılım sağlayacağını belirten Korkmaz “ Continental Travel Show organizasyonunu İstanbul’da geleneksel hale getirerek, uluslararası Luxury ve MICE turizminin önde gelen isimleri için bir buluşma noktası haline getirmek istiyoruz. İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden ve gerçek anlamda Continental, yani ‘kıtalar arası’ bir şehir. İstanbul Boğazı tüm güzelliği ile iki kıtayı hem ayırıyor hem de yakınlaştırıyor. Biz de kıtaların buluşma noktası olan bu muazzam şehri bu özel organizasyona ev sahibi yapmaktan çok mutluyuz “ dedi.

En iyi acenteye ödül

Yapılacak etkinlikle ilgili detayları da paylaşan Onur Korkmaz, ‘’Katılımcılar görüşme yapmak istedikleri isimleri sistemden seçerek randevu talep edecek. 15’er dakika arayla görüşmeler gerçekleştirilebilecek ve katılımcılar günde 30 görüşme yapma imkanı bulacak. Görüşmeler sırasında tüm katılımcılarımız görüşme yaptıkları acentelere CTS uygulamamız üzerinden görüşme performanslarını değerlendirerek puanlama yapacak. Workshop organizasyonumuz sonunda Sortie Club’ta gerçekleştireceğimiz “Deep in Bosphorus Night Party” organizasyonumuzda acentelere ödül vereceğiz. Burada amacımız eğlenceli bir şekilde motivasyonu arttırmak.’’ açıklamasında bulundu.



Bu Haber 07.01.2020 - 09:54:40 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.