Continent Hotel Kahramanmaraş, 2024’te yeniden açılacak

Continent Hotel Kahramanmaraş, 2024’te yeniden açılacak

Yenilenen Continent Hotel Kahramanmaraş, 2024 yılının Şubat ayında yeniden kapılarını açacak.


2021 başında hizmete vermeye başlayan Continent Hotel Kahramanmaraş 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından güçlendirme çalışmaları yapılmak üzere hizmete ara vermişti.

Otelin 2024 yılının Şubat ayında yeniden hizmete açılacağı açıklandı.

Mevcutta 80 oda, 300 kişilik toplantı odaları, 600 kişilik düğün salonu ve etkinlik alanı, restoran ve coffee shop alanı ile hizmet vermekte olan otel, bu ünitelerin hepsini barındıracak şekilde hizmetlerine yeniden başlayacak ve 76 odalık bir ek bina ile de oda kapasitesini 156 odaya çıkaracak.

Konu ile ilgili bilgi veren, Continent Worldwide Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Zagikyan, “Üzücü ve çok acı veren Kahramanmaraş depreminden sonra, otelimiz geçici olarak hizmete kapatılmıştı. Yoğun bir tempo ile devam eden yenileme, güçlendirme ve tadilat programı, tamamlanma sürecinin son ayağına gelmiş bulunmakta. Bölgede otel ve konaklama ihtiyacı oldukça fazla ve mevcut açık işletmeler talebe karşılık verememekte. Otelimiz, takriben, Şubat 2024’de tekrar hizmete girecek. Akabinde ise, deprem öncesi plana aldığımız ek bina projemize de hız kesmeden devam etmek niyetindeyiz.” dedi.

Kardeşler Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Akkoyun “Bölgemiz çok büyük zorluklardan geçti. Zorlu bir sınav verdik. Otelimiz, deprem öncesi bölgenin en iyi ve tercih edilen otellerinden biriydi. Yeniden açılışımızı kısa sürede gerçekleştireceğimiz otelimizin bundan sonraki dönemlerde de en iyi otellerden biri olacağına inancım tam.” dedi.



Bu Haber 23.11.2023 - 16:15:15 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.