Conrad’ın finans ve operasyon direktörlüklerine yeni isimler

Conrad’ın finans ve operasyon direktörlüklerine yeni isimler
Conrad İstanbul Bosphorus’ta, iki üst düzey atama gerçekleşti. Conrad’ın üst yönetiminde gerçekleşen görev değişimleriyle otelin finans direktörlüğüne Seda Karaman; operasyon direktörlüğüne ise Meltem Erbay getirildi.

Conrad İstanbul Bosphorus’ta üst düzey iki görev değişikliği gerçekleşti. Conrad İstanbul Bosphorus’un Finans Direktörü Seda Karaman olurken, Operasyon Direktörü görevine ise Meltem Erbay atandı.

Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Kamu Maliyesi bölümünde tamamlayan Conrad İstanbul Bosphorus’un yeni Finans Direktörü Seda Karaman, uzun yıllar ilaç sektöründe çalışmış deneyimli bir isim. Kariyerine PriceWaterhouseCoopers’ta başlayan Karaman, beş yıl bu firmada görev aldı. Daha sonra Bristol Myers Squibb ve Wyeth İlaç gibi şirketlerde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, 2010-2018 yılları arasında AstraZeneca’da Mali Kontrol Yöneticisi olarak çalıştı. 2006 yılından beri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ruhsatına da sahip olan ve iyi derecede İngilizce bilen Seda Karaman, mart ayından bu yana Conrad İstanbul Bosphorus’un Finans Direktörü olarak görev yapıyor.

İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunu olan Meltem Erbay, daha sonra London College of International Business Studies’de pazarlama iletişimleri eğitimi aldı. Profesyonel kariyerine 1996 yılında Ceylan Intercontinental İstanbul'da başlayan Erbay, aynı otelde Kat Hizmetleri ve Misafir İlişkileri departmanında birçok farklı görevde bulunduktan sonra üç yıl boyunca otelin Ön Büro Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2010 yılının sonunda Conrad İstanbul Bosphorus’ta Ön Büro Müdürü olarak görevine başlayan Meltem Erbay, 2019 yılının mayıs ayında otelin Operasyon Direktörü olarak atandı. Meltem Erbay iyi derecede İngilizce biliyor.


Bu Haber 25.07.2019 - 13:04:57 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.