Club Sei markasıyla Antalya ve Marmaris’te 2 otel açacak

Club Sei markasıyla Antalya ve Marmaris’te 2 otel açacak
MP Hotels, yeni otel konsepti Club Sei’nin lansmanını İstanbul Ritz Carlton’da düzenlediği bir toplantı ile yaptı. Toplantıya, MP International CEO’su Roula Jouny ve konseptin mimarı Cem Kınay ile, turizm sektöründen isimler katıldı. Jouny, yeni konseptle ikisi Türkiye’de bir tanesi ise İspanya’da olmak üzere 3 otel çacaklarını açıkladı.


''ŞİMDİ ONLARLA TATLI BİR REKABET İÇİNDEYİZ''

Elif Dağdeviren’in sunumunda düzenlenen toplantıda konuşan Roula Jouny, IT mezunu olduğunu ve bir sürü şirkette üst düzey görevlerde bulunduğunu söyledi. Bir zamanlar TUI’de çalıştığını kaydeden Jouny, ‘’şimdi onlarla tatlı bir rekabet içindeyiz.’’ dedi.

''MP'NİN ALTINDA DEĞİŞİK SEGMENTLERDE OTELLER YAPMAYA BAŞLADIK''

MP International’ı kurduktan sonra elde ettikleri başarının ardından MP Hotels’i kurduklarını kaydeden Jouny, şu anda Türkiye dahil 12 ülkede faaliyette olduklarını ifade etti. MP Hotels’in şu anda 5 markayla faaliyette olduğu bilgisini veren Roula Jouny, ‘’Yeni bir yol açarak otel işine gitmek istedik. Kolay olmadı çünkü krizler vardı. Daha sonra bizi destekleyen yatırımcı gruplar bulduk ve oteller almaya başladık. Sonrasında ise Labranda markasını hayata geçirdik. Böylece MP’nin altında değişik segmentlerde oteller yaratmaya başladık.’’ şeklinde konuştu.

''CEM KINAY İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTIK''

Club  Sei’nin  ve  onun barındırdığı  potansiyelin  kendini heyecanlandırdığını kaydeden Jouny, ‘’Zira  daha geleneksel  olarak adlandırabileceğimiz kulüp konseptini yeni nesilleri ve modern gezginleri çekerek canlandıracağını düşünüyorum. Bu bağlamda yepyeni bir marka yaratmak ve yeni nesil tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına daha önceden Magic Life markasının arkasındaki kurucu  deha olan Dr. Cem Kınay ile iş birliği yaptık. Club Sei’nin yeni kulüp çağını başlatacağından eminiz.” ifadelerini kullandı.

jouny

CLUB SEI KONSEPTİNİN 8 TEMEL İLKESİ VAR

Club Sei konseptinin 8 temel ilke baz  alınarak hazırlandığını dile getiren Jouny, ‘’Bütün  bu ilkeler bir anlamda markanın anayasasını oluşturuyor ve markanın DNA’sının ve iddialı misyonunun ayrılmaz bir parçası olarak görülüyor. Bu 8 konsept şu şekilde sıralanabilir: Sosyal Butler & Güler yüzlü Hizmet, Yiyecek & Eğlence, Spor  & Moda, Öğrenme & Birlikte Çalışma, Well+ & Fitness, Tarım, Yerel Halk Gibi Keşfet ve Konaklama & Sanat. Bu her bir konseptin amacı misafir için önemli olanlara odaklanmak ve aynı zamanda tam anlamıyla eşsiz bir deneyim yaratmak için bir orkestra gibi hareket etmek.’’ dedi.

İKİSİ TÜRKİYE'DE, 3 YENİ OTEL AÇACAK

MP Hotels aynı zamanda Club Sei konseptiyle hizmet verecek üç tatil köyünün duyurusunu yaptı. Alt yapı hazır ve bu oteller 2019-2020 sezonunda yeni marka altında hizmete girecek. Bu yeni oteller sırasıyla Club Sei Lanzarote, Kanarya  Adaları, İspanya, Club Sei Belek, Akdeniz, Türkiye ve Club Sei Marmaris, Ege,  Türkiye olarak belirlendi.

CLUB SEI MARMARİS

281 odalı Club Sei Marmaris, Türkiye’nin yemyeşil güzellikleriyle bezenmiş dağlarının hemen eteğinde Ege’nin el değmemiş sularına komşu bir sahil bandında yer alıyor. Otelde bir adet havuz,  özel plaj ve iskeleler, SPA ve çok  sayıda  su sporu seçeneği  bulunuyor. 772  odaları  Club  Sei  Belek  ise  Akdeniz’in  incisi  Belek’te  11 adet yüzme  havuzu, çok  sayıda  restoran ve  bar,  su kaydırakları  ve  özel  bir  plaj  barındırıyor.  Her  iki otel de  MP Hotels grubunun bu  yenilikçi markasını en  iyi şekilde temsil edecekleri inancıyla seçildi. Club  Sei Lanzarote’nin detaylarının ise yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.


Bu Haber 31.01.2019 - 10:15:18 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.