Çırağan Palas Kempinski’de gecelik fiyatlar 30 bin euroya kadar çıktı

Çırağan Palas Kempinski’de gecelik fiyatlar 30 bin euroya kadar çıktı

Çırağan Palas Kempinski İstanbul’da minimum oda fiyatlarının 1350 euroya, süit odalarda ise 30 bin euroya yükseldiği belirtiliyor.


Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Direktörü Ralph Radtke, otelin yenilenmesiyle, fiyatları da yukarı çektiklerini açıkladı.

Hürriyet’ten Şenay Büyükköşdere’nin haberine göre, fiyatlandırmada kendilerini trend belirleyici gördüklerini belirten Radtke, “Minimum oda fiyatımızı 1350 euroya çektik. Fiyatlandırmada kendimizi ‘trend belirleyici’ olarak konumlandırıyoruz ve şehirdeki tüm oteller için bir domino etkisi yaratıyoruz. Şu an şehirde lüks alanda fiyatlar ortalama 700-800 euro arasında seyrediyor. Bu ay şehirde zaten fiyatlar genel olarak artma trendine geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı İstanbul için verimli bir dönem olacak. 8-11 Haziran’da fiyatlarımız 3 bin 500 eurodan başlıyor ve şimdiden tam doluluğa ulaştık” dedi.

Yıl genelinde ise yüzde 75 doluluk oranına ulaşacaklarını ifade eden Radtke, yeni süitlerde ise fiyatların 30 bin euroya kadar çıkacağını söyledi.



Bu Haber 15.05.2023 - 13:55:16 tarihinde eklendi.
Kullanıcı Yorumları
Henüz yorum yapılmadı.
En Çok Okunanlar
Bunları Okudunuz Mu?
Yazarlar
Tüm Yazarlar
GÜNCEL HABERLER
SEKTÖREL HABERLER

Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.